Home » Danske Podimo i Vilnius planlegger å ansette flere spesialister i løpet av det neste året

Danske Podimo i Vilnius planlegger å ansette flere spesialister i løpet av det neste året

by Thure Lindhardt

Podimo-teamet. Bedriftsbilde

Den danske oppstartspodcasten og lydbokplattformen Podimo i Vilnius vil fortsette å operere i Litauen i flere år. Selskapet har til hensikt å øke arbeidsstyrken og utvikle teknologiske, innholdsrelaterte tilpasnings- og designløsninger.

Vi er klare til å øke vår kapasitet, fremskynde investeringer i egen produksjon, produktinnovasjon og videre geografisk utvikling. Vilnius utviklet kjernen i teamet for teknologiske løsninger i løpet av året, og vi er fornøyd med kompetansen og arbeidsmoralen til de lokale spesialistene. Vi ser potensialet for ytterligere utvidelse av teamet, siterer Morten Strung, lederen av Podimo i rapporten.

Podimo kunngjør etablering av kontor i Litauen i 2019, og i fjor ble selskapet UAB Podimo Lithuania stiftet, som nå har 22 spesialister. mon V planlegger å nesten doble antallet høyt kvalifiserte ansatte per år.

Det er planlagt at IT- og plattformdesignteamet skal jobbe på Vilnius-kontoret, som utvikler teknologien, innholdet, applikasjonen og designløsningene for plattformen over hele verden.

M. Strunge 2019, utviklet i Podimo i november, tiltrakk seg nesten 70 millioner. EUR og siden driftsstart over EUR 100 millioner. Teknologi- og innholdsutvikling av investeringsplattformen Eur som beskrevet i rapporten.

Podimos lydabonnementstjeneste er for tiden tilgjengelig i Danmark, Tyskland, Spania, Norge og over hele Latin-Amerika.

Selskapet har kontorer i København, Berlin, Barcelona, ​​​​Madrid, London, Amsterdam, Mexico, Oslo og Vilnius. Podimo Group sysselsetter i dag over 100 personer.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. Kilder.

You may also like

Leave a Comment