Home » Rondel-laget sjuende i Inowrocław

Rondel-laget sjuende i Inowrocław

Rondel Team Legnica har startet beachhåndballsesongen for alvor. Etter en måneds pause deltok spillerne våre i turneringen i Inowrocław, som ble inkludert i rangeringen av de polske mesterskapene og Europatouren.

I den svært konkurransedyktige turneringen tok Rondel-laget en 7. plass. I gruppekonkurransen møtte laget vårt den polske andreplassen, det norske landslaget, Gwardia Koszalin, Cuiavie Inowrocław og laget fra Kamień Pomorski.

Turneringen startet med et 0-2-tap mot Dama Rada-laget, deretter vant strandlaget vårt tre kamper 2-0. På slutten av gruppespillene, på turneringens andre dag, møtte Legnica-laget det norske landslaget. Etter en meget tett kamp vant nordmennene 2-0. Begge settene endte med en minimal ledelse på ett poeng til skandinavene.

Etter å ha tatt tredjeplassen i gruppen møtte Rondel laget fra Poznan. Det tredje settet – skuddskudd – avgjorde vinneren av spillet. Spillerne fra Poznan viste seg å være flinkere til dette. I kampen om 7. plass vant Rondel klart 2-0 mot laget fra Koszalin.

Rondels rollebesetning inkluderte: Andrzej Jaworski, Piotr Prudzienica, Paweł Schabiński, Łukasz Rogosz, Michał Jaremczuk og Maciej Sroka.

Rondel Team har fortsatt flere turneringer foran seg. Denne helgen skal de delta i turneringen i Mielno og fra 24. til 26. juni arrangerer de turneringen som vil finne sted i «Kormoran» svømmebassenget i Legnica. Den første helgen i juli skal de spille i en internasjonal turnering i den tsjekkiske byen Bela pod Bezdezem.