Home » 1. tittel i sikte for merengue, avgjørelse for Haaland, Sevilla-derbyet skaper sensasjon

1. tittel i sikte for merengue, avgjørelse for Haaland, Sevilla-derbyet skaper sensasjon

by Erlend Loe

Men zapping! Fotballklubb Real Madrid, FC Barcelona: Topp 10 mest spillede spillere i Champions League

Marca: Vi ser etter en supermester

Spanias mest leste sportsavis dedikerer sin forside til den alvorlige hendelsen som fant sted i Benito-Villamarin i går kveld da en Betis-supporter kastet en jernstang mot en Sevilla FC-spiller under Copa del Rey-derbyet. «En idiot tar over derbyet», overskriften Marca. Vi kan ikke huske å ha lest det samme under Olympico… Det er også snakk om den spanske Supercup-finalen, der Real Madrid møter Athletic Bilbao klokken 19:30 i Saudi-Arabia. Muligheten for merengue til å vinne en første tittel denne sesongen, for baskerne å oppnå pasningen til to som slo Barça forrige sesong.

AS: Slå fotballen

I likhet med Marca er AS fortvilet over den utrolige gesten til en Betis-supporter i går, som ikke fant noe bedre enn å kaste en jernstang mot en Sevilla FC-spiller akkurat da Nabil Fekir hadde utlignet. Hvis volden har mangedoblet seg i Frankrike siden sesongstart, er det første gang på den andre siden av Pyreneene og har skapt en del oppsikt.

Sport: Siste kamp for Haaland

Den norske spissens ord fredag ​​kveld om å avgjøre fremtiden hans snart gikk ikke upåaktet hen i Spania. For Sport er Real Madrid og FC Barcelona fortsatt i polposisjon for å rekruttere ham, spesielt Blaugrana som vil gjøre ham til deres angrepsleder i årene som kommer.

El Mundo Deportivo: Haaland, avgjørelsen

Den andre store katalanske dagbladet reagerte også på Borussia Dortmund-spissens kommentarer. Bortsett fra at siden den gang har den tyske klubbens sportsdirektør, Michael Zorc, uttalt at det aldri har vært noe press fra ham… Men skaden ser ut til å være gjort, og det er mulig at Haalands fremtid vil slå seg fast i løpet av de neste dagene.

Real Madrid sikter mot sin første tittel denne sesongen

Real Madrid, ledere av La Liga og motstandere av PSG i 16-delsfinalen i Champions League, har muligheten til å vinne sitt første trofé for sesongen på slutten av ettermiddagen. Han vil faktisk møte Athletic Bilbao i finalen i den spanske supercupen.

You may also like

Leave a Comment