Home » 14 år gamle Martins fra Jelgava begynner å jobbe i TV3

14 år gamle Martins fra Jelgava begynner å jobbe i TV3

by Connie Nielsen

I morgen, 17. desember, vil den bare 14 år gamle værpresentanten og værfreaken Martin Bergstein, som ønsker å knytte sin faglige fremtid til meteorologi, bruke sin første offisielle arbeidsdag i morgenprogrammet «900 sekunder» til mediekonsernet » TV3 Gruppe». Selv om han gjorde sin TV-debut i forrige uke, vil han offisielt bli med på laget fra og med i morgen for å gi seerne siste værmelding for dagen og de kommende helligdagene hver fredag ​​morgen.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Martins går for tiden i 8. klasse ved Jelgava State Gymnasium. Han ble interessert i meteorologi for rundt seks år siden, da fyren tok en video med en storm, som han virkelig likte. Etter denne videoen ønsket han å fortsette å fange været, noe som førte til aktiv overvåking av værmeldinger og forebygging av naturhendelser. Interessant nok venter mer enn 3500 følgere allerede på meldingene hans på Twitter.

Martins ser de beste værforholdene med en lufttemperatur på ca +25 grader og til dels sol. Sommeren er favorittsesongen hans, som den unge mannen liker mest, fordi det først og fremst er det mest dynamiske været (stormer, stormer), samt sommerferie, når mye mer tid kan brukes til å observere naturen.

«Følelsen av å være en del av TV3-teamet er ubeskrivelig. Jeg er beæret over å bli snakket til og verdsatt høyt,» sa det nye nyhetsankeret..

«Det er med stor glede at den nye talentfulle væreksperten Martin har sluttet seg til vårt 900 Seconds-team og bringer ikke bare et friskt pust, men en ny generasjon til TV-programmer. Martins kunnskap og observasjoner vil definitivt hjelpe våre seere å forberede seg godt til fredag ​​og høytider. , velge de mest passende klærne og planlegge helgen,» sier Elīna Jēkabsone, leder for nyhets- og informasjonsprogramutvikling i TV3.

Martins er også en aktiv skaper av videoblogger og blogginnhold. I bloggene sine prøver han å jakte på uvær og ekstremvær. Du kan følge fremgangen hans på kanalen til det sosiale nettverket Meteo Latvia, så vel som på egen hånd Hjemmeside.

You may also like

Leave a Comment