Home » polsk orden. Skatteendringer. Helsebidrag

polsk orden. Skatteendringer. Helsebidrag

by Elite Boss

Til syvende og sist bør helseforsikringsavgiften for gründere være 4,9 prosent. i stedet for de opprinnelig planlagte 9 prosentene. Det er tre satser for engangsbeløp – opplyser DGP.

I følge funnene til DGP er det tre helseforsikringstariffer for engangsbeløp på PLN 300, PLN 500 og PLN 900. «Den første betales av personer med en inntekt på ikke mer enn PLN 60 000 per år. En annen terskel er avtalt, men – som vi har funnet – mellom PLN 300 000 og 500 000. Resten av skattebetalerne med høyere årsinntekt vil være mest for det Helselønn», sto det.

«Et kompromiss mellom innledende forslag og selskapets posisjon»

Dziennik Gazeta Prawna påpeker at løsningene som er beskrevet er et resultat av forhandlinger der representanter for finansdepartementet, statsminister Mateusz Morawiecki og Bartłomiej Wróblewski, leder av den parlamentariske ekstraordinære kommisjonen for deregulering, deltok i slutten av forrige uke. i meklere mellom regjeringen og representanter for meklerne Entreprenør. – Det er et solid kompromiss mellom de opprinnelige forslagene og posisjonen til selskapene – sier DGP Wróblewski.

Det ble lagt til at lovutkastet også skulle inneholde et forslag om inntektsskatt for store selskaper, postulert av Entreprenører og Arbeidsgiverforbund. – Skattebestemmelsene i den polske avtalen skal også suppleres med preferanser for store familier. En slik løsning vil imidlertid sannsynligvis ikke bli foreslått før i det parlamentariske arbeidet – dette er påpekt.

Ifølge BIP kan lovforslaget vedtas av regjeringen i løpet av uken som kommer.

Vi er glade for at du er med oss. Abonner på Onet-nyhetsbrevet for å motta det mest verdifulle innholdet fra oss

You may also like

Leave a Comment