Home » Den norske idrettsstjernen har mistet førerkortet på livstid og sitter bak lås og slå

Den norske idrettsstjernen har mistet førerkortet på livstid og sitter bak lås og slå

by Elite Boss

En 34 år gammel nordmann ble i retten dømt til en reell fengsel i 7 måneder for å ha kjørt på farlig måte, kjørt for fort og besittelse av narkotika, og fikk fratatt førerkortet på livstid.

Etter høringen argumenterte idrettsutøverens advokat for at fengselsstraffen burde vært kortere (6 måneder kunne mannen løslatt etter norsk lov med et spesielt elektronisk armbånd). Mr. Northug selv var imidlertid enig og lovet ikke å anke.

Det skal bemerkes at etter gjeldende praksis i Norge kan Northug forsøke å få tilbake førerkortet etter 5 år med mindre retten motsetter seg det.

Politiet stoppet Mr. Northug på broen 13. august da utøverens Jaguar F Type SVR kjørte i nesten 170 kilometer i timen (110 kilometer i timen). Mens han fløy i en bil, filmet Northug området på smarttelefonen sin, og betjentene fant en serie lignende videoer på en norsk telefon.

Atletens hjem ble senere ransaket og tjenestemenn oppdaget kokain.

Som utøveren innrømmet rett etter hendelsen, hadde han problemer med alkohol- og narkotikaavhengighet.

I 2014 satt Mr. Northug allerede fast bak rattet på en rus. Etter hendelsen ble samarbeidet med skiløperen sagt opp av Audi-konsernet, som måtte betale enorme 17.000. en bot på EUR.

Mr. Northug vant to olympiske gullmedaljer ved OL i Vancouver i 2010. Deretter vant han 50-kilometerløpet og triumferte sammen med landsmenn i lagsprinten.

Nordmannen med tittelen har vunnet 13 VM-gull og mange andre prestisjetunge priser.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment