Home » Nye CS: GO-spilloppdateringer – fremgang eller ikke behov for tillegg? | Esports hus

Nye CS: GO-spilloppdateringer – fremgang eller ikke behov for tillegg? | Esports hus

by Elite Boss

Den siste spilloppdateringen har berørt alle spillmoduser og flere kart og kan endre måten den profesjonelle scenen spilles på ganske mye.

Privat spill 5 mot 5

Fra nå av trenger du ikke bruke Popflash eller noen annen plattform eller bygge din egen server for å spille 5 til 5 med vennene dine. Valve introduserer private spill hvor du kan koble til og spille på serveren etter å ha mottatt en kode og delt den med venner. Men problemet for noen spillere er fortsatt at servere 64. vil være Sett kryssi stedet for 128, noe som betyr at ikke alle spillere kan bruke serverne levert av Valve.

Spill halvert

En annen interessant oppdatering er den kortere spilletid. Vanligvis ble en CS: GO-kamp spilt i opptil 16 vinnerrunder. Fra nå av kan spillere velge spillets varighet og redusere den til 9 vinnerrunder før de begynner å spille.

Spillendringer

Denne gangen vil endringene i spillet ha en virkelig stor innvirkning på den profesjonelle scenen. Den første viktige tingen – det vil være mulig å kaste granater. Fra nå av kan det kastes granater og røykskjermer mot en lagkamerat, noe som burde gi lagene mye dynamikk. Oppfatningen av lagøkonomi bør endres litt og nye strategier dukker opp som kun er mulig med kastede granater.

FaZe-klanleder Karrigan spøkte til og med at skaperne av spillet hadde funnet opp en ny «granatspesialist»-rolle for ham i spillet:

Flere våpen ble også byttet ut. Desert Eagle-pistolen gjør nå mindre skade på kroppen mens M4A1-S gjør mer skade. Prisen på Dual Elites-pistolene er senket til $300.

Kartendringer

Hvis du ser på endringene på kortene, er de fleste av dem rent kosmetiske. Bombeplassen på det eldgamle kartet er forstørret og en oppvarmingsarena er lagt til. Bananområdet har endret seg litt på Inferno-kartet. Det meste av kontroversen utløste imidlertid Valve-løsningen på det legendariske Dust2-kortet. En blokk dukket opp ved terroristenes startpunkt, og forhindret at den midtre delen av kartet ble sett, hvor det ofte fant sted en skuddveksling i begynnelsen av runden.

VIDEO: Dust2 kartoppdateringer


sammendrag

Spillfans har lenge ventet på dristigere avgjørelser fra spillutvikleren Valve. Selv om disse oppdateringene kanskje ikke appellerer til alle fans av spillet, har det allerede vært ganske mange slike bidrag fra utviklerne. Å fornye granater vil definitivt ha innvirkning på både økonomien og selve spillet. Andre interessante strategier kan forventes fra lagene. Spørsmålet er om lagene forstår oppdateringene og kan forberede seg skikkelig til PGL Major Stockholm-turneringen og om vi vil se deres virkelig beste form der.

Avslutningsvis er dette definitivt et fremskritt for spillet. Tilførte private spill og halverte spill vil tillate flere spillere å nyte spillet, og endringer i spillet og kartene vil tvinge spillere til å tilpasse seg og komme opp med nye strategier som også er kjempegøy.

You may also like

Leave a Comment