Home » to søstre dør etter å ha blitt truffet av lynet på et fjell

to søstre dør etter å ha blitt truffet av lynet på et fjell

by Elite Boss

Bénédicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) døde søndag etter at han ble slått ned mens de var på Melshornet i Norge. Den tredje søsteren overlevde og ble innlagt på et nærliggende sykehus før hun ble overført til et større medisinsk institusjon i Bergen, Norges nest største by.

800 lynnedslag

Ordfører i Hareid, Bernt Brandal, gikk ut med en uttalelse med navn på søstrenes dødsfall. dypt tragisk hendelse
«Og legger til at været har» endret seg veldig raskt
»Som rapportert av den norske TV-stasjonen NRK.

Ifølge kringkasteren ble det registrert over 800 lynnedslag i regionen søndag ettermiddag og tidlig kveld ABC nyhetsside. Ordføreren i Oslo, som de to søstrene kommer fra, sa: » Mine varmeste tanker går først og fremst til disse jentenes foreldre, det innlagte barnet og deres nære slektninger og venner. »

Det sa direktør ved Ullern videregående skole i Oslo, Torill Røeggen til VG at skolens ansatte og kamerater var dypt berørt av tragedien: Det er helt forferdelig. Det er et stort sjokk og en veldig trist dag for videregående skole i Ullern. Bénédicte var en student som ble satt stor pris på av alle elever og ansatte. En fantastisk jente som gikk bort altfor tidlig. »

You may also like

Leave a Comment