Home » 30 nye «lokale soner» annonsert, ti av dem i Europa

30 nye «lokale soner» annonsert, ti av dem i Europa

by Thure Lindhardt

Amazon Web Services var vertskap for re: Invent 2021-konferansen i Las Vegas denne uken fra 29. november til 3. desember. Muligheten for Amazons skydedikerte kontor til å fyre av en salve av kunngjøringer til sine kunder og partnere (som Meta og flere store navn i finansiere). Disse kunngjøringene inkluderer utplassering av nye AWS Local Zones i 30 større byer rundt om i verden.

Som AWS husket i slutten av oktober, ces lokale soner « er en type AWS-infrastrukturimplementering som samler AWS-databehandlings-, lagrings- og databasefunksjoner, samt spesifikke tjenester, områder med høy tetthet og store industri- og IT-sentre som ennå ikke er i en AWS-region Med andre ord er de lokale data- og datasentre som er i umiddelbar nærhet til strategiske punkter for å kunne tilby sluttbrukere eller deres kunder ekstremt lav ventetid (estimert til ett siffer i millisekunder).

I samme kategori

Ifølge en FN-studie har 37 % av verdens befolkning aldri hatt tilgang til Internett

Europa bortskjemt av AWS

Som TechCrunch rapporterer, er den nyheten Lokale AWS-soner vil gradvis bli introdusert i 21 territorier, inkludert flere europeiske land, fra 2022. Totalt er Sør-Afrika, Tyskland, Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Finland, Hellas, India, Kenya, Norge, Nederland, Filippinene, Polen, Portugal og Tsjekkia. bekymret. Disse nye stedene utfyller de 16 lokale sonene som allerede er i drift, men de fleste av dem var lokalisert i USA (i Boston, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Kansas City, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, Philadelphia). og Portland).

Kilde: AWS via TechCrunch

« Jeg er veldig glad for å kunngjøre at vi vil utvide lokale soner internasjonalt til å omfatte Europa, Sør-Amerika, Afrika, Asia og Australia «Werner Vogels, Chief Technology Officer og visepresident for Amazon, sa under konferansen. » Og selvfølgelig skal vi ha en i hjembyen min Amsterdam «La han til, som for å bekrefte AWS «interesse i Europa. Faktisk vil selskapet installere ti av disse nye sentrene på det gamle kontinentet.

You may also like

Leave a Comment