Home » 50 års spillhistorie i bilder og opplev det selv! «Game on Experience 50 år med videospill» i forumet

50 års spillhistorie i bilder og opplev det selv! «Game on Experience 50 år med videospill» i forumet

by Thure Lindhardt

Hvis du liker spill og spill, kan du unne deg selv. Fra Atari til Nintendo, Pong, the Sims eller Mario Bros. Det er ikke sprøtt nok å nevne at du kan finne det i den interaktive utstillingen «Game-on – Experience 50 Years of Video Games» i Forum Groningen.

Spillhistorien fyller 50 år i høst.Utstillingen åpnet sist helg, og for denne spesialutgaven er denne spillkulturutstillingen utvidet til å omfatte verk og spill fra nederlandske studioer: fra 80-tallspionerer til internasjonale storfilmer som Horizon Zero Dawn.

Utstillingen gir et innblikk i historien, skapelsen av spillene og du kan ha det gøy med forskjellige spill. Enten bordtennis, Mario Bros, racing eller bare dans, alene eller som par. Mer enn 120 arkadeskap, håndholdte spill, spillkonsoller og VR-spill er tilgjengelige for besøkende å spille selv. Originale illustrasjoner og skisser, konseptkunst og markedsføringsmateriell er også utstilt.

Forrige helg trakk messen allerede mange besøkende, inkludert oss. Det var gøy, store og små spilte spill og alle var spente og glade.

Utstillingen «Game On – Experience 50 Years of Video Games» kan sees frem til søndag 6. mars 2022.

Ytterligere informasjon finner du på forum.nl

You may also like

Leave a Comment