Home » 7 mobilapper for å lære et fremmedspråk

7 mobilapper for å lære et fremmedspråk

by Peter Østbye

I en stadig mer internasjonal arbeidsverden er kunnskap om et annet språk avgjørende for å kunne kommunisere med ansatte fra hele verden. En slik ressurs kan øke karrieren din og gi deg tilgang til nye profesjonelle muligheter. Her er 7 apper tilgjengelig for iOS og Android som vil gi deg muligheten til å lære et nytt språk rett fra smarttelefonen din.

MosaLingua, for å huske setninger ved å snu sidene på flashcards

MosaLingua tilbyr språkkurs for nybegynnere, men også for profesjonelle som ønsker å nå et avansert nivå. For eksempel finnes det programmer for å lære forretningsengelsk og spansk, samt for å forberede seg til TOEFL og TOEIC. Søknaden fordyper deg i hverdagslige arbeidssituasjoner, for eksempel et jobbintervju, et møte eller til og med en telefonsamtale. Verktøyet bruker den distribuerte repetisjonsmetoden. Flashcards lar deg huske vokabular hver dag som tilbys med jevne mellomrom, slik at du ikke glemmer det. Du kan også registrere deg for å forbedre uttalen din. Læring skjer gjennom egenvurdering.

 • tilgjengelige språk : tysk, engelsk, spansk, italiensk, mandarin, portugisisk og russisk.
 • App tilgjengelig på : iOS og Android (bedriftsengelsk).
 • Priser : Månedlig abonnement for €9,99 eller årsabonnement for €59,90. Du har 15 dagers gratis prøveperiode. Applikasjonen tilbyr også skreddersydde tilbud tilpasset bedrifter. Sjekk ut tilbudene fra MosaLingua butikk.
© Capture BDM

Babbel for å lære ordforråd gjennom repetisjon

Babbel er en av de mest populære språkopplæringsappene. Det tilbyr kurs etter emne og nivå. Ordene som skal huskes, gjentas jevnlig for å sikre god staving, men også grammatikk. Filene er komplette og støttene er varierte. Leksjonene er basert på ekte og interaktive samtaler for raskt å bli mer komfortabel med å snakke. For å fullføre opplæringen kan du lytte til podcaster, ta nettkurs med profesjonelle lærere og spille spill. Godt å vite: Applikasjonen er betalt, med en gratisversjon som begrenser tilgangen til enkelte funksjoner.

 • tilgjengelige språk : tysk, engelsk, dansk, spansk, indonesisk, italiensk, mandarin, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk (Brasil), russisk, svensk og tyrkisk.
 • App tilgjengelig på: iOS og Android.
 • Priser : 3-måneders abonnement for €29,99, 6-måneders abonnement for €44,99 eller 12-måneders abonnement for €59,99. De har en 7-dagers gratis prøveperiode. Babbel tilbyr også språkopplæring for bedrifter. Sjekk ut tilbudene fra Chat for bedrifter.
Babbel språk app
© Babbel

Busuu å forbedre med andre elever

Busuu gjør det mulig å lære nye språk ved å koble brukere med morsmål. Denne omfattende appen tilbyr både auditiv og visuell læring. Etter å ha definert nivået ditt, vil verktøyet be deg om å skrive inn emnene du vil assimilere. Dette lar deg fokusere på de spesifikke behovene knyttet til din karriere. Leksjonene ledsages av lekne øvelser i form av gaptekster, dialoger eller «Sant eller usant». For å forbedre samtalenivået ditt kan du be andre brukere om å korrigere deg. Appen har et aktivt fellesskap, men rettelser er ikke laget av fagfolk. Pluss: et system med offisielle sertifikater som du kan bevise dine nye språkkunnskaper med.

 • tilgjengelige språk : tysk, engelsk, arabisk, spansk, indonesisk, italiensk, japansk, mandarin, nederlandsk, polsk, portugisisk (Brasil), russisk og tyrkisk.
 • App tilgjengelig på: iOS og Android.
 • Priser : månedlig abonnement for €9,99, 12 måneder for €69,96 eller 24 måneder for €129,84. Du har garantert tilbakebetaling innen 14 dager. Busuu tilbyr også bedriftsspråkopplæring. Sjekk ut tilbudene fra Busuu for business.
Busuu
© Capture BDM

Slipp for å tilegne deg ordforråd ved å huske et sett med ord

Drops gir deg muligheten til å huske en rekke begreper knyttet til temaene du har valgt. Du kan lære vokabular spesifikt for virksomhet og teknologi eller til og med for arbeidsverdenen. Du kan legge til ord i favorittene dine for å finne dem enkelt. Applikasjonen bruker lekne teknikker for å fange brukernes interesse. Så du gjør øvelser med forskjellig spillmekanikk, som spørsmål og svar eller bokstaver som du må flytte til uttrykk. Læring, begrenset til 5 minutter per dag, blander både lyd og visuelle aspekter. Drops er nyttig for å kunne visse ord, men applikasjonen lar deg ikke lære det grunnleggende om å snakke et språk. Bortsett fra ordforråd, tilbyr den ikke leksjoner om setningsstruktur, grammatikk eller bøying.

 • tilgjengelige språk : tysk, engelsk (britisk), engelsk (amerikansk), arabisk, kantonesisk, koreansk, dansk, spansk, spansk (Latin-Amerika), esperanto, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, islandsk, italiensk, japansk, mandarin, nederlandsk, norsk , portugisisk, portugisisk (brasiliansk), russisk, svensk, tagalog, tyrkisk og vietnamesisk.
 • App tilgjengelig på: iOS og Android.
 • Priser : månedlig abonnement for €12,99, 3 måneder for €29,99 eller 12 måneder for €89,99. Du har 7 dager fri. Drops tilbyr også en versjon for bedrifter. Sjekk ut tilbudene fra fall på jobb.
dråper
© Capture BDM

HelloTalk for å lære ved å dele med andre brukere

HelloTalk skiller seg fra andre språkopplæringsapper i sin form. Faktisk presenteres verktøyet som et sosialt nettverk. Brukerfellesskapet bidrar aktivt til fremgangen din. Du har muligheten til å utveksle ideer med lokalbefolkningen fra andre land. Du kan legge ut bilder, samhandle med likes og kommentarer, eller chatte med medlemmer. Med lekne øvelser, tekster og podcaster vil du lære vokabular knyttet til forretning og arbeid utenat. HelloTalk gir deg muligheten til å utdype kunnskapen din ved å få tilgang til privattimer om mer spesifikke emner som: B. Business engelsk. Endelig har plattformen innebygde oversettelses- og grammatikkkontrollverktøy.

 • Tilgjengelige språk (over 150 språk støttes): Tysk, engelsk, arabisk, kantonesisk, koreansk, spansk, indonesisk, italiensk, mandarin, nederlandsk, norsk, persisk, polsk, portugisisk, russisk, svensk, tyrkisk, vietnamesisk…
 • App tilgjengelig på: iOS og Android.
 • Priser : gratis å bruke. VIP-versjonen av HelloTalk til €13,99/måned eller €78,99/år gir tilgang til ubegrensede funksjoner som oversettelse, chat, annonsefjerning, etc.
HelloTalk-applikasjonsspråk
© HelloTalk

Andre mobilapplikasjoner for å lære et fremmedspråk

Hver applikasjon tilbyr sin egen undervisningsmetode. Det er derfor viktig å teste flere løsninger for å velge det alternativet som passer best for dine behov. Duolingo og Rosetta Stone har vært blant de mest nedlastede appene på iPhone og Android-smarttelefoner i flere år. De er derfor interessante alternativer å vurdere før du tar ditt endelige valg.

 • Duolingo: Applikasjonen lar deg gå videre trinn for trinn som i et spill. Selv om grafikken er barnslig, er applikasjonen ergonomisk og gir deg muligheten til å øve på å skrive og snakke. Du må først validere kursene om dagligdagse temaer som familie eller studier før du kan få tilgang til andre kapitler (arbeid, helse, sport osv.). Duolingo er tilgjengelig gratis på iOS og Android. Duolingo Plus-versjonen koster €13,99/måned eller €87,99/år.
 • Rosetta stein : Verktøyet legger vekt på muntlig praksis. Rosetta Stone foreslår å kombinere lyder med bilder og tekster om ulike temaer. Gratisversjonen gir begrenset tilgang til kurs. Appen er tilgjengelig på iOS og Android med et abonnement på 3 måneder for €45,99, 12 måneder for €109,99 eller levetid for €204,99. I tillegg til den klassiske versjonen har Rosetta Stone utviklet seg Flytende bygger er rettet mot bedrifter.

Våre tips for å lære et nytt fremmedspråk

Å lære et nytt språk krever personlig engasjement og mye disiplin. Å lære et språk skjer ikke over natten. Så sørg for at du gir deg selv nok tid til å fullføre treningen. Apper tilbyr ofte ganske korte daglige leksjoner. Bruk for eksempel vanlige turer med kollektivtransport for å studere. Du har muligheten til å vurdere dine innledende ferdigheter for å følge kurs som virkelig matcher ditt nivå. Sett spesifikke mål for å lette læring. Du kan da fokusere på kurs tilpasset dine behov.

Språkopplæringsapper som er tilgjengelige for iPhone- og Android-smarttelefoner lar deg utvikle deg uavhengig. Det er også kurs for å utdype kunnskapen din for å mestre et nytt språk.

Oppdag alle treningskursene for å lære et fremmedspråk

You may also like

Leave a Comment