Home » A. Bilotaitė om transport av migranter: Vi ser nye ruter, den kriminelle verden forstyrrer

A. Bilotaitė om transport av migranter: Vi ser nye ruter, den kriminelle verden forstyrrer

by Thure Lindhardt

Alt tenkelig

Den nåværende regjeringen ble samlet og valgt av en fullstendig politisk dilettant, dekket av forbigående følelser fordi han bare så Šimonytė og at eventuelle politiske brødre som samlet seg bak ham ikke så eller ønsket å se henne som kortsynt. så for alt dette må vi være takknemlige overfor en stor del av de litauiske blondinene som har valgt oss til denne GOVERNØREN.

Tonfa

Tonfa-portrett

hvorfor portører ikke blir skutt, ellers er det ingen orden

Transportselskap

Portrett av transportselskap

som blir transportert ulovlig, for å få forbud mot å komme inn i Litauen og deretter prøve å få forbud mot å komme inn i EU. Dersom den ulovlige transporten utføres av et EU-transportselskap, vil du tilbakekalle lisensen for transporttjenestene.

Dette er til deg

her er et portrett for deg

fordi han kveler innbyggerne sine. Har det.

for alle litauiske kriminelle – fører

Portrettet av hele den litauiske kriminelle ledes av

TS-LKD konservative gjenglover Mafia Mafia …. 30 år siden ….. spør om det med hjelp av statsadvokat Arturelis …. – Kollektive gårder, fabrikker og fabrikker for noen litas … senere disse gjenger etter 20, 25 Jobbet stille i årevis under tilsyn av en statsadvokat, [ ir darbuojasi iki siu dienu] ….y fengsler er kun satt opp med grunnskoleutdanning for å få jobb i fengsler, utenlandske forbedringskurs blir senere løslatt, folk blir stjålet, butikker stjålet, biler stjålet og gitt bort, narkotika omsettes … selv når doktorgradsdoktorer sprer litauiske statsborgere …

Pikietis.

Pikietis.  Portretter

Ikke la migranter komme inn. Verken syke eller med barn, dere vet alle allerede at det foregår menneskehandel her og ikke la dem få barn og la dem organisere sine egne liv hjemme. Kurdistans statsminister sier la ham komme tilbake fordi ingen truer dem og ingen Rasevit eller andre kan instruere og hjelpe oss å bli rike.

Send bk.str.15 om dagen for å frakte emigranter

Et portrett av emigranter ble fraktet under transporten kl. 15.15

Blir det ingen problemer i morgen?

For oss som bruder

Et portrett for oss som brud

Trenger du et reconkista-parti, hvem skal klare det, kanskje en divisjon?

You may also like

Leave a Comment