Home » AdaLend-sjef roser Cardano Blockchain

AdaLend-sjef roser Cardano Blockchain

by Peter Østbye

Kaspars Koskins, administrerende direktør i AdaLend, tror at det desentraliserte finansområdet (DeFi) vil fortsette å utvide i år.

Administrerende direktør i AdaLend påpekte i et nylig intervju at Cardano-blokkjeden er i tråd med selskapets mål. På grunn av dette har de valgt å bygge sin plattform på Cardano blockchain i stedet for Ethereum. sa Koskins;

«Vi bestemte oss for å stole på Cardano-blokkjeden fordi Ethereum ikke lenger kan brukes av de fleste mennesker på planeten på grunn av høye transaksjonskostnader, med gassavgifter som går inn i hundrevis av dollar per transaksjon. Dette er uakseptabelt i dag for vanlige mennesker i den vestlige verden og for millioner av ubankede mennesker i utviklingsland i Afrika og Asia som låner ut og låner mye mindre beløp.

Koskins beklaget at Ethereum foreløpig bare kan brukes av de velstående, mens nyere plattformer som Solana og Avalanche har problemer med sentralisering, sikkerhet og pålitelighet. Han la til;

«AdaLends visjon stemmer perfekt overens med Cardano-grunnleggeren Charles Hoskinson, som brenner for å forbedre økonomiske resultater for mennesker rundt om i verden, uavhengig av rase, nasjonalitet, kjønn eller omstendighet.

Administrerende direktør i AdaLend la til at DeFi-økosystemet vil vokse i løpet av de neste årene ettersom flere og flere tar ansvar for deres økonomiske fremtid. Han sa;

«DeFi-systemer er per definisjon mer spenstige og anti-skjøre enn sentraliserte enheter som BlockFi. AdaLend-protokollen og nettverket er mer som Bitcoin eller Cardano, ettersom nettverket utvikler seg vil det bli mer motstandsdyktig mot angrep.

Koskins sa at folk kan tjene en god rente på sine hardt opptjente sparepenger med desentraliserte finansplattformer uten å bekymre seg for risikoen for at regjeringen angriper plattformen som de gjorde med en utlåner som bruker sentralisert krypto som BlockFi eller regjeringen prøver å fryse bankkontoen deres. hvis de er uenige i deres mening.

DeFi-området har sett en massiv vekst det siste året, både når det gjelder adopsjon og samlet verdi låst i smarte kontraktsblokkkjeder.

You may also like

Leave a Comment