Home » Adam Malysz alvorlig syk? «Jeg vil ikke snakke om det offentlig»

Adam Malysz alvorlig syk? «Jeg vil ikke snakke om det offentlig»

by Gunnar Garfors

Adam Małysz gikk glipp av verdenscupfinalen i Planica. De lurte på hva som var årsaken til en slik beslutning fra presidenten i det polske skiforbundet. Det viser seg at årsaken til fraværet til den tidligere fremragende skihopperen kan være alvorlige helseproblemer. – Jeg er fortsatt i forskningsprosessen, men jeg ønsker ikke å snakke om det offentlig – sa han i et intervju med «Onet Sports Review».

Den siste konkurransevinteren for polske skihoppere kan beskrives som bittersøt. På den ene siden Piotr Żyłas gullmedalje i verdensmesterskapet og Dawid Kubackis utmerkede første del av sesongen, på den andre siden den gjennomsnittlige finishen til det hvit-røde laget på bakgrunn av hopperens tidlige tilbaketrekning fra Szaflary av helsemessige årsaker. kona Marta.

Det viser seg at Małysz heller ikke er i den beste formen, og derfor gikk han glipp av sesongfinalen i Planica.

– Jeg hadde helseproblemer og er fortsatt i forskning. Jeg ønsker imidlertid ikke å snakke om det offentlig – innrømmet presidenten for PZN.

SE OGSÅ: Den unge polske hopperen la opp. Den veltalende reaksjonen til Kamil Stochs kone

Den fire ganger vinneren av krystallkulen avslørte hva som kan være årsaken til tilstanden.

Verden dreier seg om nerver og følelser. Det påvirker folk, la han til.

I midten av fjoråret ble Małysz valgt til ny president i det polske skiforbundet. Han erstattet sin tidligere trener Apoloniusz Tajner i denne stillingen, som hadde denne stillingen i 16 år.

PN, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment