Home » Aden Foaje på Top of The Top Sopot Festival 2023. Hvem er artisten?

Aden Foaje på Top of The Top Sopot Festival 2023. Hvem er artisten?

by Gunnar Garfors

Aden Foyer i Sopot skal i år konkurrere om Amber Dictionary-statuetten. Han kan imidlertid ikke kalles en debutant. Norsk DJ og musikkprodusent (Jonas Engelschiøn Mjåset) var kjent i bransjen under pseudonymet Jonas Adem. I 2019 fikk han popularitet for sangene «Your Melody», «I Don’t Speak French (Adieu)», «Riot» og «Tell Me A Lie». Imidlertid begynte eventyret hans med musikk mye tidligere. Han begynte å komponere i en alder av 13. I 2015 ga han ut uoffisielle remikser av hits som «Lean On», «Heads Will Roll» og «Secrets». I løpet av tiåret som produsent fikk 26-åringen også muligheten til å jobbe med stjerner som: A$AP Rocky, Martin Garrix og Alan Walker.

Selv om karrieren tok fart, forsvant Jonas til slutt i bakgrunnen. I 2021 informerte artisten fansen om pausen i karrieren i en uttalelse. Som det viste seg, ble denne avgjørelsen tatt på grunn av psykiske problemer. Aden trakk seg bevisst tilbake fra rampelyset, forlot byen og flyttet dypt inn i Norge, hvor han satte opp et lite studio i en skogshytte. Der komponerte han sanger til debutalbumet sitt i privatlivet hjemme, og kom deretter tilbake som sanger og låtskriver. Etter nesten 2 år kom han tilbake til scenen som sanger og låtskriver. Han ga seg også et nytt kallenavn: Aden Foyer.

– Jeg har aldri vært lykkeligere og jeg er veldig spent på å dele denne nye musikalske reisen med dere. Takk for at du ventet, takk for tålmodigheten. «Jeg så de tusenvis av kjærlige meldingene du sendte, og det varmet hjertet mitt hver dag,» sa Aden Foyer da han kom tilbake til bransjen.

I fjor presenterte artisten en ny sang «Ballettjenta.

– Jeg må være ærlig, jeg er nervøs, men mest av alt er jeg spent. Det har vært en velsignelse å gjøre det jeg virkelig elsker, og jeg er så takknemlig for å kunne dele alt med deg. «Takk,» sa Aden etter premieren på sangen.

En fire dager lang musikkfestival – Top Of The Top Sopot Festival – som sendes av TVN begynner 21. august. På dag to skal en gruppe på syv talentfulle sangere konkurrere om den prestisjetunge Amber Nightingale-statuetten. Følgende artister vil opptre: Kwiat Jabłoni, Bovska, Paula Roma, Daria ze Śląska, Rubens, Effy, Aden Foyer.

Vi er en nettside for kvinner og lager livsstilsinnhold for deg. Vi husker imidlertid situasjonen i Ukraina. Vil hjelpe? Se hva du kan gjøre. Hjelp. Informasjon. Tips.

Forfatter: Nastazja Bloch

Hovedbildekilde: TVN pressemateriale

You may also like

Leave a Comment