Home » Adyen utvider det globale partnerskapet med Afterpay

Adyen utvider det globale partnerskapet med Afterpay

by Peter Østbye

Afterpay, kjent som Clearpay i Storbritannia og Europavil utnytte lokale oppkjøp av Adyen i nøkkelmarkeder

Sydney, 10. mai 2022/PRNewswire/ — Adyen (AMS: ADYEN), den globale finansteknologiplattformen for bedriftsledere, kunngjorde i dag at de har inngått samarbeid med Afterpay Limited (ASX:APT). Afterpay samarbeider med Adyen for å muliggjøre betalinger i nøkkelmarkeder som Australia, New Zealand, CanadaJEG»Europa, USA og Storbritannia for å støtte selskapets vekst og momentum på global skala. Adyens globale rekkevidde og bedriftsfokus som innkjøper gir Afterpay ferdighetene den trenger for å støtte sin voksende virksomhet.

Adyen-logo

Adyen og Afterpay startet sitt lokale betalingspartnerskap i 2018. En rekke Adyen-forhandlere tilbyr allerede Afterpay-avdrag, inkludert MandM Direct, Revolution Beauty og Superdry, og flere forventes å bli lagt til. Afterpay, kjent som Clearpay i Storbritannia og Europaer nå tilgjengelig for Adyen-forhandlere i Storbritannia, i FrankrikeItalia og Spania.

BNPL-betalingsmetoder fortsetter å vinne over hele verden. på verdensnivå, 24 % av forbrukerne har brukt tjenestene til BNPL, med høyest aksept i Sverige, Norge, Mexico, FrankrikeUSA og Danmark.

«Høytiden 2021 var sesongen for BNPL: forbrukere brukte Afterpay for å betale for julegavene på en ansvarlig måte,» sa Zahir Khoja, administrerende direktør for Global Platform and Partnerships i Afterpay. «Vårt partnerskap med Adyen lar oss tilby en bedre betalingsmetode til millioner av kunder i flere regioner rundt om i verden. »

«Vi er glade for å utvide vårt langvarige partnerskap med Afterpay til nå å inkludere lokale oppkjøp i nøkkelmarkeder. Afterpay er allerede et kjent navn over hele verden, og vi er stolte av å fortsette å være en partner, som utnytter både teknologien og innovasjonen vår for å møte kravene til dagens fullt utviklende detaljhandelslandskap, sa han. Roelant Prinskommersiell direktør for Adyen.

Om Adyen

Adyen (AMS: ADYEN) er den foretrukne fintech-plattformen for store bedrifter. Ved å tilby ende-til-ende betalingsmuligheter, datadrevet innsikt og finansielle produkter i en enkelt helhetlig løsning, hjelper Adyen bedrifter med å oppnå ambisjonene sine raskere. Med kontorer over hele verden jobber Adyen med selskaper som Cotton On Group, Nando’s, Freelancer.com, Kogan.com, Budgy Smuggler, Movember, Showpo, Rodd & Gunn og Jurlique. Samarbeidet med Afterpay beskrevet i denne oppdateringen understreker Adyens fortsatte vekst med nåværende og nye selgere gjennom årene.

Om Afterpay Limited

Etterbetaling endrer måten vi betaler på ved å la kunder kjøpe produkter umiddelbart og betale for kjøpene sine i fire rater. Tjenesten er helt gratis1 for kunder som betaler i tide og hjelper folk å bruke ansvarlig. Per 31. desember 2021 tilbys Afterpay av over 122 000 foretrukne forhandlere over hele verden, og over 19 millioner aktive kunder har tatt til seg tjenesten.2

Etterbetaling er for øyeblikket tilgjengelig i Australia, Canadai New Zealand, USA og Storbritannia, i Frankrike, i Italia og Spania hvor det er kjent som Clearpay. Afterpay er dedikert til å øke en økonomi der alle vinner. Afterpay er et heleid datterselskap av Block, Inc. (NYSE: SQ).

1 Forseningsgebyrer kan påløpe. Dens kvalifikasjonskriterier gjelder. Se afterpay.com for fullstendige vilkår.

2 Tall publisert i blokkresultater for 4Q21

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1490851/Logo__Adyen_green_RGB_Logo.jpg

You may also like

Leave a Comment