Home » Akebakken i Marcinkowice er klar om to år! | Akebakke, Marcinkowice, konstruksjon

Akebakken i Marcinkowice er klar om to år! | Akebakke, Marcinkowice, konstruksjon

by Erlend Loe

Nowy Sącz fylke mottok PLN 6 millioner fra regjeringens strategiske investeringsprogram for denne investeringen. Prosjektene som ble vurdert positivt inkluderte: Kompositt akebakke i Marcinkowice.

Les også Et hagl av millioner falt over Nowy Sącz. Sejmens nestleder, Ryszard Terlecki, leverte den gode nyheten foran rådhuset

– Jeg er veldig fornøyd med at søknaden vår ble innvilget! Jeg snakket om byggingen av ruten mange ganger med ministeren for sport og turisme, Kamil Bortniczuk, og statssekretæren i dette departementet, Andrzej Gut-Mostowy. Statsrådene deltok på åpningen av idrettshallen med skytebane og besøkte området hvor banen skulle bygges.

Vi vil minne om at det er en akeklubb i skolekomplekset i Marcinkowice og blant annet trener skolen unge polske representanter som for tiden trener. I Norge.

Les også: Nowy Sączs store jernbaneinvestering verdt nesten PLN 800 millioner har endelig startet på skinnene [ZDJĘCIA]

– Denne ruten vil utfylle hele komplekset til District Sports Center i Marcinkowice – legger Staroste Marek Kwiatkowski til. – Det er allerede en moderne idrettshall, en skytebane med åtte posisjoner, friidrettsbaner, løpebaner, kasteområder, hoppbakker, svømmebasseng og squashbane i glass. Vi har også et pensjonat med over 80 plasser. Det hele kompletteres av den første sammenhengende akebakken i Lillepolen og kanskje den første eller andre i Polen. Jeg har allerede hatt diskusjoner med Polish Luge Sports Association og vi har blitt forsikret om at polske lagspillere som for tiden må til utlandet for å trene, vil trene på banen vår.

Arbeidet knyttet til kunngjøringen av anbudet vil starte så snart som mulig. (Kilde: Distriktskontoret i Nowy Sącz)

You may also like

Leave a Comment