Home » Akkurat i tide til sommeren, presenterer det østerrikske bryggeriet en nyskapende drink

Akkurat i tide til sommeren, presenterer det østerrikske bryggeriet en nyskapende drink

by Gunnar Garfors

Det er allerede nok øl med shandysmak på markedet, og derfor satser Ottakringer på innovasjon og lanserer en ny ølbasert drikke.


Akkurat i tide til den kommende sommerens start, tilbyr det private Wienerbryggeriet Ottakringer en ny ølsammensetning: Bierspritzer, en frukt- og humle-IPA kombinert med høyt kullsyreholdig brusvann.

Blandingen, også kjent som «Saures Radler» i Østerrike, er nå tilgjengelig på flasker og inneholder 3 % alkohol. – I flere år har det også vært en trend mot reduserte alkoholprodukter i ølbransjen, sier administrerende direktør Harald Mayer i Ottakringer.

Humle- og fruktnotene som er karakteristiske for IPA utvikler aromaen sin enda bedre når de blandes med vann, som ikke er forfalsket av fruktjuice eller søt limonade, slik tilfellet er med klassiske shandies. Ottakringer ønsker å skape en helt ny kategori i øldrikkesegmentet og nå ut til flere kundegrupper.

Ottakringer Bierspritzer tilbys storhusholdningen i en engangsglassflaske med en kapasitet på 0,33 l og er tilgjengelig fra drikkevaregrossister, på C&C-markeder og i Ottakringers nettbutikk. Literprisen er 5,43 euro.

Kilde: i dag

You may also like

Leave a Comment