Home » Alberto Bettiol starter ikke i Paris-Roubaix

Alberto Bettiol starter ikke i Paris-Roubaix

by Gunnar Garfors
Foto: EF Education First

Soudal-Quick Step og EF Education-EasyPost har annonsert sine lineups for Paris-Roubaix. Andrelaget mangler Alberto Bettilola.

ingen stjerner

Italieneren vant Race Around Flanders i 2019, men i årene som fulgte underpresterte han på arrangementet. Han endte utenfor topp ti i sesongen 2020–22. Denne sesongen var annerledes – han startet ikke i det hele tatt. Italieneren har vært plaget av helseproblemer en stund. Etter å ha forlatt Dwars Door Vlaanderen med et kneproblem, ble det avslørt at italieneren ikke ønsket å risikere skade før sesongens første monument.

Dessverre deltok han fortsatt ikke på grunn av sykdommen, som viste seg å være så alvorlig at hun måtte trekke seg fra «Nordens helvete». Og siden Neilson Powless, som sikter mot Ardennes Classics, heller ikke har reist til Frankrike, vil EF sende en gruppe syklister til Frankrike som amerikanerne selv beskriver som «underdogs». Best av dem er den talentfulle Jonasrutsch – en tysker som ble nummer 11 i sin debutopptreden i «Hell of the North» for to år siden og har vist sin aktive kjøring ganske regelmessig i andre løp, om enn uten imponerende resultater.

EF Education Easy Post Squad for Paris-Roubaix:

Tom Scully, Owain Doull, Jens Keukeleire, Jonasrutsch, James Shaw, Marijn van den Berg, Julius van den Berg

Håper å overvinne krisen

Det mangler imidlertid ingen i Soudal-Quick Step-troppen. Patrick Lefeveres team har blant annet fått plass i sammensetningen. for Kasper Asgreen (seier på E3 Harelbeke og Race Around Flanders 2021), Yves Lampaert (3. plass på Paris-Roubaix 2019), Davide Ballerini (vinner på Omloop Het Nieuwsblad 2021) eller Florian Senechal (2. plass på E3 Harelbeke 2021 og ). 2020). I dag er ingen av dem på første rad blant utfordrerne, men laget går inn i løpet fulle av håp.

Kasper beviste nylig i Flandern at formen blir bedre og bedre. Yves på sin side har tidligere vist at dette løpet passer ham veldig bra og Florian bare elsker å kjøre på brostein. Vi har også Davide, Tim Declerq, Tim Merlier og Bert som også er sterke i denne typen løp.

kunngjør sportsdirektør Tom Steels. Belgieren ville absolutt være glad for å se lagets syklist rekke opp hånden igjen etter å ha vunnet «Hell of the North» fire år etter Philippe Gilberts seier.

Soudal-Quick Step-troppen for Paris-Roubaix 2023:

Kasper Asgreen, Florian Senechal, Yves Lampaert, Davide Ballerini, Tim Declerq, Tim Merlier, Bert Lerberghe

You may also like

Leave a Comment