Home » Alexander Zverev fortalte den forferdelige nyheten. «Det er et veldig vanskelig øyeblikk» tennis

Alexander Zverev fortalte den forferdelige nyheten. «Det er et veldig vanskelig øyeblikk» tennis

by Erlend Loe

I semifinalen møtte Roland Garros Alexander Zverev (3. ATP) den 13 ganger vinneren av dette arrangementet, Rafael Nadal (5. ATP). Fra starten var det et av de mest balanserte spillene i årets utgave av turneringen. Det første settet varte i 93 minutter og endte først i tie-break. Spanjolen vant den avgjørende kampen med fordel. Spillet var tilsvarende tøft i neste sett.

se videoen
Agnieszka Radwańska så på neste gårdsplass og der på Iga Świątek. «Firedobbel mobilisering»

Zverev har dårlige nyheter for fansen. «Ser ut som en veldig alvorlig skade»

Men på slutten av den andre utgaven av kampen, da stillingen var 6:5 for tyskerne, skjedde det dramatiske hendelser. Han sendte forehand inn på streken, men Alexander Zverev fikk ballen.Dessverre kostet offeret ham en alvorlig skade. 25-åringen plantet foten feil, deretter falt han ned på banen og begynte å vri seg av smerte. Umiddelbart gikk rivalen til den andre siden av nettet og medisinsk hjelp ble tilkalt. Zverev forlot retten i rullestol. Etter noen minutter kom han tilbake på krykker. Han klemte Rafael Nadal, gratulerte ham med opprykk og kampen var over.

Zverevs drama i Roland Garros semifinale. Han forlot retten i rullestol. Fortsatt i finalen

Noen timer etter de dramatiske hendelsene henvendte den tyske tennisspilleren seg til fansen. 25-åringen rapporterte via sosiale medier at skaden sannsynligvis vil ta ham ut av spillet i lang tid.

– Hei alle sammen. Dette er et veldig vanskelig øyeblikk for meg. Det var en fantastisk kamp helt til jeg ble skadet. Det virker veldig alvorlig, men legene etterforsker fortsatt. Jeg vil dele ny informasjon med dere så snart jeg vet mer, sa Zverev, og gratulerte så Nadal med å nå den neste Roland Garros-finalen.

Videre til Zverevs dødelige skade: Jeg så ham gråteVidere til Zverevs dødelige skade: Jeg så ham gråte

I det avgjørende partiet møter spanjolen nordmannen Casper Ruud (8. ATP). 36-åringen har en sjanse til å hente sin 14. seier på franske baner. Duellen finner sted søndag 5. juni klokken 15.00, mens finale for kvinner finner sted lørdag 4. juni. I den spiller Iga Świątek (1. WTA) mot amerikanske Cori Gauff (23. WTA). Møtet starter kl 15:00 og vil bli sendt direkte på TVN, Eurosport 1, Eurosport Extra eller på Player.pl. Live dekning vil være tilgjengelig på Sport.pl og Sport.pl LIVE mobilapplikasjonen.

You may also like

Leave a Comment