Home » Alle er redde for polakker. Det er et «mareritt» for nordmenn og tyskere

Alle er redde for polakker. Det er et «mareritt» for nordmenn og tyskere

by Erlend Loe
  • Tyske og norske skihoppere kompenserte for OL-dramaet i Beijing. I Planica vant de gull- og sølvmedaljer ved verdensmesterskapet i blandede lag
  • Konkurransen i Beijing var ekstremt vanskelig for Baczkowska. Hun gjorde deretter fem diskvalifikasjoner. Han ble sterkt kritisert selv i løpet av livet
  • «Det var en av de verste følelsene i livet mitt. Hvis jeg begynte å tenke på alt som skjedde i det øyeblikket, tror jeg ikke jeg kunne fullføre jobben – Baczkowska minner om den fatale konkurransen i et intervju med «VG».
  • Norge kalte OL i Beijing for «den mørkeste dagen i sportens historie».
  • Du kan finne flere slike historier på Onet.pl-hjemmesiden

I konkurransen for blandede lag ved verdensmesterskapet i Planica så Eurosport-kommentatorer spøkefullt en sjanse for en høy plassering for det polske landslaget hvis Agnieszka Baczkowska ville «komme i spill». Den polske dommeren ved de olympiske leker i Beijing lot polakkene avslutte konkurransen på en høy sjetteplass. Dette var imidlertid en bieffekt av arbeidet til maskinvarekontrolleren.

De hvit-røde i Slovenia tok åttendeplassen. Tyskland vant foran Norge. Media fra begge land skrev om kompensasjon for det olympiske marerittet. Katharina Althaus, selv om hun allerede hadde vunnet ytterligere to gullmedaljer i Planica, brast i gråt etter seieren i mixed event.

You may also like

Leave a Comment