Home » Alle målene til Erling Haaland i Champions League. vil noen stoppe ham? (VIDEO)

Alle målene til Erling Haaland i Champions League. vil noen stoppe ham? (VIDEO)

by Erlend Loe

Tirsdag kveld møter Manchester City Bayern München i den første kvartfinalen i Champions League. Citizens-fansen regner sterkt med den flotte holdningen til Erling Haaland, som allerede har møtt rivalen ti ganger denne Champions League-sesongen.

Mange lurer kanskje på om det er noen som kan stoppe Haaland på vei mot toppscorerkronen i denne konkurransen? Nordmannen leder tabellen med ti mål mens Mohamed Salah er nummer to med åtte. Tredje Kylian Mbappe scoret syv mål. Problemet er at begge ikke vil øke prestasjonene sine fordi lagene deres – Liverpool og PSG – ble eliminert i 16-delsfinalen.

SE OGSÅ: UEFA Champions League kvartfinale i Polsat Box Go

Nærmest å ta igjen Haaland er derfor de neste på rangeringen – Vinicius Junior fra Real Madrid og Joao Mario fra Benfica. Begge slapp imidlertid inn så mange som fire mål mot Manchester City-spissen, noe som ser ut som et enormt tap på denne fasen av sesongen.

Haaland gjør det ikke bare bra på europeisk nivå denne sesongen, men også på hjemmebane, noe som vitner om av ikke mindre enn 30 mål i Premier League, hvor han også er toppscorer. Han har fire mål til i nasjonale cuper, totalt 44 mål på 37 kamper!

La oss se om den vanvittige 22-åringen kan stoppes av Bayern. De rødes forsvarsspillere må passe på Haaland, spesielt i sitt eget straffefelt, ettersom den norske stjernen har scoret alle sine Champions League-mål denne sesongen i ’16». Den besto av tre mål med høyrefoten, seks mål med venstrefoten og ett med hodet. Bare ett av målene kom fra en straffe.

Manchester City møter Bayern München på Polsat Sport Premium 1 og Polsat Box Go. Sendingen starter klokken 20.50, mens studioet før kampen starter klokken 19.00.

Alle Haalands mål i denne utgaven av Champions League i vedlagte video.

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment