Home » Alvorlige problemer hos Lech-rivalen LKE. Han vil miste opptil tre viktige fotballspillere

Alvorlige problemer hos Lech-rivalen LKE. Han vil miste opptil tre viktige fotballspillere

by Erlend Loe

Lech Posen Andreplassen i gruppe C i Europa Conference League bak Villarreal sikret seg inn i 16-delsfinalen. De polske mesterne vil møte Bodo/Glimt-laget, som har «nedrykk» til konkurransen etter et mislykket Europa League-eventyr. Dette laget er imidlertid ikke å undervurdere. De siste månedene har spillerne hans vist at de kan slå hvem som helst, til og med Serie A-gigantene AS Roma (6-1 på egen bakke i den siste utgaven av LKE).

se videoen
Hvor overrasket var Michniewicz? «Han puttet oss alle i litt bringebær»

Gode ​​nyheter for Lech Poznan. Bodo/Glimt mister stjernene sine

Det ser imidlertid ut til at Lech Poznań får en lettere oppgave mot Norge. Ifølge de siste lokale medieoppslagene skal flere nøkkelspillere forlate klubben denne vinteren spiller. Siden kampene i Norge finner sted i vår-høstsesongen, vil flere spilleres kontrakter utløpe 31. desember 2022. Inkludert lagets toppscorer. Bodo vil ikke tjene noe på stjernene sine.

Legia kan tjene en formue på verdensmesterskapet. Lech og Pogoń mottar også penger

Dette er spiss Amahl Pellegrino, høyreback Alfons Sampsted og keeper Nikita Haikin. Administrerende direktør Frode Thomassen ønsker ifølge nrk.no å beholde alle de nevnte spillerne i laget. Men de vet at de kan få bedre penger andre steder. Som nevnte portal skriver, betaler Bodo for fortidens «synder». Det handler om en hensynsløs overføringspolitikk og inngåelse av korttidskontrakter.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl

Tapet av Pellegrino, toppscorer, merkes spesielt for laget. 32-åringen har scoret 29 mål på 38 kamper i alle konkurranser denne sesongen. 24 mål i LaLiga, 1 i Europa League og 4 i kvalifiseringen Champions League. Det er imidlertid fortsatt en sjanse for at angriperen blir stoppet. Det pågår samtaler om forlengelse av kontrakten.

Bodo/Glimt kan også miste kantspiller Ola Solbakken, hvis kontrakt også går ut ved utgangen av året. Også defensiv midtbanespiller Anders Konradsen meldte avgang etter sesongen. Først Spill Lech fra Bodø finner sted 16. februar 2023 i Norge. Omkamp en uke senere i Poznań.

Pep Guardiola og Leo MessiMessi avviser mening om Guardiola. «Han skadet fotball»

You may also like

Leave a Comment