Home » Amazfit Bip 3 Pro kommer til Polen. Rimelig pris og en rekke funksjoner

Amazfit Bip 3 Pro kommer til Polen. Rimelig pris og en rekke funksjoner

by Gunnar Garfors

Fra 24. juni i Polen kan du kjøpe Amazfit Bip 3 Pro – en rimelig smartklokke med interessante sports- og helsefunksjoner. Enheten har innebygget GPS og fungerer i to uker uten lading.

Amazfit-merket presenterte sin nye smartklokke – Amazfit Bip 3 Pro – den fra fredag ​​24. juni vil være tilgjengelig i polske butikker. Selv om det er en representant for den rimelige Bip-serien, overbeviser produsenten at det er en flaggskipmodell.

Amazfit Bip 3 Pro har en rektangulær avrundet kropp med dimensjoner 44,12 x 36,49 x 9,65 mmsom veier 33,2 g uten reim.Enheten er laget av plast og tilbyr 5ATM vanntettog produsenten forsikrer at klokken tåler vanntrykk tilsvarende en dybde på 50 meter.

Amazfit Bip 3 Pro

Den nye Amazfita-klokken kommer 1,69 tommer TFT fargeskjerm og en oppløsning på 240 x 280. Skjermen er dekket 2,5D herdet glass og anti-fingeravtrykkbelegg.

Brukeren av Amazfit Bip 3 Pro-modellen kan velge mellom mer enn 50 skiver. Noen av dem kan tilpasses med redigerbare widgets og til og med gi et originalt utseende til skjermen ved å bruke dem egne bilder.

Amazfit Bip 3 Pro

Enheten har innebygget satellittmottaker og støtter totalt 4 sporingssystemerDette lar brukerne følge bevegelsene deres med stor presisjon.

Over 60 sportsmoduser

Amazfit Bip 3 Pro støtter 60 sportsmoduserDen lar brukere spore innendørs og utendørs gange, jogging og sykling, samt styrketrening, yoga og andre typer freeform treningsøkter, blant andre. Smartklokken kommer med en funksjon måltemposom tillater brukere sette mål relatert til tempoet. I tillegg tilbyr Amazfit Bip 3 Pro Sportmodus for svømming i åpent vannsom lar brukere spore svømmedataene sine.

Amazfit Bip 3 Pro

Amazfit Bip 3 Pro tilbyr også helseovervåkingsfunksjoner. Har en funksjon Måling av metningen av blodet med oksygenSå du får resultatet på bare 25 sekunder. Klokken sporer også viktige helsedata som: hjertefrekvens, stressnivå, søvnkvalitet (inkludert sove- og lurfasene på dagen) og kvinnens menstruasjonssyklus. Når den oppdager et høyt stressnivå, kan smartklokken minne brukeren på en spesiell pusteøvelse for å roe dem ned.

Amazfit Bip 3 Pro

Selvfølgelig kunne Amazfit-klokkene kjent fra andre klokker ikke mangle PAI Health Rating Systemsom bruker intelligente algoritmer for å analysere helse- og treningsdata som hjertefrekvens og skritt, samt data som samles inn under dine daglige aktiviteter – som f.eks. B. leke med et kjæledyr – og konverterer det til et resultatunik for en bestemt bruker.

Den er plassert i smartklokkedekselet et batteri med en kapasitet på 280 mAhslik at Amazfit Bip 3 Pro kan gå gjennom med vanlig bruk 14 dager uten pause med en enkelt lading.

Amazfit Bip 3 Pro vil være tilgjengelig for 299 PLN. Enheten vil være tilgjengelig 24. juni 2022.

Utseende: Amazfit T-Rex 2 er en ekte smartklokke med Zepp OS. Den er allerede i salg

Utseende: Huawei Band 7 er tilgjengelig for forhåndssalg nå. En god pris å starte med

Bildekilde: Amazfit

Tekstkilde: Amazfit

You may also like

Leave a Comment