Home » AMC+ i Polen? Nye VOD-er ville være gode nyheter og dårlige nyheter

AMC+ i Polen? Nye VOD-er ville være gode nyheter og dårlige nyheter

by Peter Østbye

Hvilke filmer og serier vil overbevise deg om å kjøpe et nytt abonnement? Klassisk? Bare nyheter? Eller kanskje en kombinasjon av alt? Spøkelset til den nye VOD i Polen gir stof til ettertanke.

Jeg husker tydelig den gangen Netflix kom til Polen, Prime Video åpnet opp for markedet vårt og HBO GO ble en tjeneste uavhengig av eventuelle operatørkontrakter. Med hver av disse begivenhetene har vi hatt et større utvalg og mer komfortable visningsforhold, men de siste årene har situasjonen endret seg. I år vil vi se transformasjonen av HBO GO til HBO Max, debuten til Disney + og SkyShowtime, men de neste månedene kan bringe oss en annen tjeneste.

AMC+ har mange fordeler – slike serier er elsket av alle

Utvidelsen av AMC+ er litt uvanlig da tjenesten er en del av andre tjenester og fungerer delvis alene. I ytterligere andre regioner er AMC-innhold delt mellom forskjellige TV-kanaler og VOD-plattformer, så å konsolidere alle titler under ett banner vil være ganske problematisk noen steder. Polen er en av dem, men kunngjøringen av AMC+ som kommer ut i New Zealand, Latin-Amerika og Spania betyr at vi kan begynne å tenke på det polske markedet. Vi har ingen nøyaktig informasjon om mulig utseende til AMC+ i Polen, men ønsket om å starte opp på egen hånd ville ikke overraske meg.

Når man ser på AMC-låtlisten, er det vanskelig å ikke bli imponert. En av de mest kjente seriene er The Walking Dead og dens spin-offs, men listen slutter ikke der. Det er også den fenomenale og prisbelønte Mad Men, som ikke trenger noen introduksjon, Breaking Bad og spin-offen Call Saul. «Preacher», «NOS4A2» eller «Son» ble også godt mottatt, og første sesong av «Terror» og «Creepshow» er interessante forslag for fans av skrekkfilmer/-serier. Og i Polen har den ennå ikke tilgjengelige The Killing laget av AMC reist fra Netflix til Prime Video, men kanskje hjemmekanalen kan endelig bringe denne tittelen til Vistula-seerne. Til slutt, som prikken over i-en, «Hell on Wheels», som heller ikke nådde et bredere publikum her til lands.

AMC+ i Polen? Det ville være gode nyheter og dårlige nyheter

Og det er lett for meg å se fordelene med en mulig lansering av AMC+ i Polen, for da ville vi kanskje sett alt i The Walking Dead-universet regelmessig og på ett sted, eller så ville vi sett mange titler som vi gjør. t har i Polen Vant budet, men å legge til 36 PLN ekstra for neste VOD-tjeneste til listen over kontoer høres ikke veldig bra ut. Enda mer som før slutten av 2022 er listen over plattformer du kan abonnere på/verdt lett rundt 5. Heldigvis kan vi fortsatt raskt deaktivere det ene abonnementet og kjøre det andre siden aktivering kun dekker 1 måneds forpliktelse. Og det er sannsynligvis den eneste virkelige endringen fra tradisjonell TV (bortsett fra friheten til å se den når og hvor vi vil ha den), som vi hatet så mye. Ukentlige utgivelser er tilbake på moten, nye utgivelser er vanskelige å lese og enda vanskeligere å holde seg oppdatert.

You may also like

Leave a Comment