Home » Anand Mahindra deler et fantastisk bilde av de 70 hårnålssvingene Indian Road

Anand Mahindra deler et fantastisk bilde av de 70 hårnålssvingene Indian Road

by Peter Østbye

Anand Mahindra er en stolt indianer, flere eksempler på dem kan lett sees gjennom innleggene hans på sosiale medier. Formannen for Mahindra-gruppen anerkjenner og belønner ikke bare noen av de mest ekstraordinære prestasjonene til vanlige folk, men kan også beundre de mest fantastiske og dyrebare edelstenene som er gjemt i de diskrete lommene til landets geografi. Mahindras siste tweet er et vitnesbyrd om hans urokkelige kjærlighet til Indias skjønnhet og er et svar på en artikkel av den norske diplomatiske politikeren Erik Solheim. Solheim delte et innlegg på Twitter med tittelen «Amazing India» og ledsaget det med en fantastisk luftfoto over Kolli Hills Road, Namakkal i Tamil Nadu. Politikeren kalte det en av Indias mest vågale fjellveier og avslørte at åsene har 70 sammenhengende hårnålssvinger.

Mahindra hadde den sunneste og mest ydmyke reaksjonen på Posten. Han nevnte at han bare var i ærefrykt for den «fenomenale» siden av sitt eget land, og at han faktisk skulle ta en av sitt eget firmas favoritt terrengkjørere, Thar, til åsene i Tamil Nadu.

«Erik, du viser meg stadig hvor lite jeg vet om mitt eget land!» Det er bare fenomenalt. Jeg vil vite hvem som har bygget denne veien, og da stoler jeg bare på at Tharen min kommer meg dit! »Skrev industrimannen i sin tweet på mikrobloggsiden.

Apropos Thar: Det er en av de mest økonomiske terrengkjøretøyene i India og har vært en hit blant bilister siden den ble lansert for mange år siden. På grunn av sin sjeldne blanding av robust maskinvare og moderne teknologi, har Mahindra Thar en uovertruffen appell til mange. Livsstils-terrengkjøreren som tåler ekstreme forhold har sett mange vellykkede oppdateringer og stylingendringer gjennom årene.

Anand Mahindra overrasket nylig Twitter-følgerne sine ved å dele hans interessante syn på å kjøre andre kjøretøy enn hans egne. En bruker av mikrobloggnettstedet spurte forretningsmogulen om han syklet ikke-Mahindra-sykler. Personen spurte: «Sir, kjører du noen andre biler enn Mahindra?» Han la til: «Jeg hadde ingen anelse. «

Han la også til «Just kidding» som en morsom advarsel, etterfulgt av en smilefjesemoji.

Les alle de siste nyhetene, siste nyhetene og nyheter om koronaviruset her.

Ikke alle meldinger på nettstedet gjenspeiler synspunktet til nettstedet, men vi overfører disse meldingene automatisk og oversetter dem ved hjelp av programmatisk teknologi på nettstedet i stedet for av en menneskelig redaktør.

You may also like

Leave a Comment