Home » Andreas Wolff skadet. Han vil ha en pause på 6 uker – CKsport.pl

Andreas Wolff skadet. Han vil ha en pause på 6 uker – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Flere spillere var fraværende fra benken i Kielce under møtet med KGHM Chrobry Głogów. Tomasz Gębala, Szymon Sicko, Hassan Kaddah og Andreas Wolff ble utelatt fra troppen av ulike årsaker. Målvakten til KS Kielce er i dårligst posisjon, og venter på en lengre pause.

Tomasz Gębala føler belastningen av reisen til Ungarn. Krzysztof Lijewski avslører at spilleren har vondt i ryggen og derfor fikk han en fridag. – Jeg håper at han vil være tilgjengelig for kampen i Gdańsk – understreker Talant Dujszebayevs assistent. Szymon Sicko er i en lignende situasjon og klager over at kneet hans er overbelastet. Klubbens tjenestemenn sier at det ikke er noe alvorlig.

Fansen som kom til Hala Legionów for å se Hassan Kaddah i kampen, måtte gi opp smaken. Egypteren er ikke i Polen da han fortsatt sliter med en ankelskade. Han kommer snart til Kielce, hvor han skal gjennomgå ytterligere undersøkelser.

Andreas Wolff har fullført hele diagnostikken. Dette ga dessverre ikke gode nyheter. Det viser seg at toppkeeperen til de polske mesterne har et problem med ryggen (ryggvirvlene), som vil utelukke ham fra spillet i ca 6 uker. Forskningen ble støttet av konsultasjoner i Tyskland. Wolffs umiddelbare planer inkluderer medisinsk behandling og påfølgende rehabilitering.

Den tyske målvakten manglet i kampen mot KGHM Chrobry Głogóws lag og det er klart at vi ikke får se ham i de neste kampene heller. Inntil 12 kamper som involverer KS Kielce vil bli spilt innen 6 uker, inkludert fire Champions League-kamper (Aalborg Handbold, Kolstad Handball, Paris Saint Germain, THW Kiel).

Med tanke på at kontraktsmålvakt Sandro Mestrić fortsatt er i ferd med å komme seg etter en ryggoperasjon, er situasjonen i Kielce-målet veldig komplisert. Heldigvis er Milosz Wałach og Nikodem Błażejewski tilgjengelig for trenerteamet. Begge gjorde det veldig bra i åpningen av Orlen Superleague, og reddet 15 skudd fra sine rivaler (40 % effektivitet).

La oss legge til at skadene til Haukur Thrastarson og Paweł Paczkowski (begge leddbåndsrevner i kneet) fortsatt behandles. Søndag 3. september spiller de friske håndballspillerne bortekamp mot Energa Wybrzeże Gdańsk. Start klokken 15.00.

Foto. Oscar Patek

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment