Home » Android-smarttelefonen din vil snart motta nye funksjoner

Android-smarttelefonen din vil snart motta nye funksjoner

by Peter Østbye

Google utvikler stadig Android og legger til nye funksjoner. I løpet av de kommende ukene vil eiere av enheter som kjører dette operativsystemet ha tilgang til nye alternativer, som helt sikkert vil bli ivrig brukt av brukerne.

Hva er nytt på Gboard-tastaturet?

Den første innovasjonen er det bredere tilbudet av funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig på smarttelefoner fra Google Pixel-serien. Det er en teknologi som automatisk konverterer ord som brukeren skriver på Gboard-tastaturet til egendefinerte tekstklistremerker. Dette alternativet er tilgjengelig når du bruker amerikansk engelsk tastatur.

Kilde: Google

For å feire at sommeren nærmer seg, har Gboard-tastaturet også blitt beriket med nye emoji-kombinasjoner på emoji-kjøkkenet – Google sier at brukere vil ha tilgang til over 1600 nye kombinasjoner (de vil for eksempel lage vannmelonfotball). I tillegg vil det være mange regnbuebaserte klistremerker som er direkte relatert til Pride Month.

Nye tilgjengelighetsfunksjoner på Android-smarttelefoner

En annen del av meldingene er rettet mot personer med hørsels- og synsproblemer. Google har annonsert en oppdatering Lydforsterkerapplikasjonsom en smarttelefon bruker til å forsterke og filtrere viktige lyder rundt brukeren. Den siste oppdateringen gir forbedret reduksjon av omgivelsesstøy, raskere og mer nøyaktig lyd og et forbedret brukergrensesnitt som er lettere å se.

Google Android nye funksjoner juni 2022 Sound Booster-appen oppdatert
Kilde: Google

Google annonserte også en oppdatering Lookout-appen, som er rettet mot synshemmede og blinde mennesker og bruker kameraet til en Android-smarttelefon for å informere brukeren om verden rundt dem i forskjellige moduser. En ny bildemodus er lagt til listen deres, som bruker Googles nyeste maskinlæringsmodell for å forstå hva som er i bildet – brukeren kan høre beskrivelsen ved å skrive den inn i en hvilken som helst applikasjon (f.eks. Gmail) som åpnes.

Nye funksjoner i Google Android-appoppdateringssøk fra juni 2022
Kilde: Google

I tillegg ble forbedringer av tekstmodus, dokumentmodus, dagligvareetikettmodus og oppdagelsesmodus annonsert for å gjøre Lookout mer nøyaktig. Google minner forresten om at det også fungerer offline, altså uten internettforbindelse.

Nytt med betalinger i apper

De siste nyhetene som Google har kunngjort gjelder Google Play-poengsom brukere kan tjene ved for eksempel å kjøpe apper eller spill fra Play Store og Stadia-spill på Android, abonnere på Google One på Android og foreta kjøp i apper eller spill eller abonnementer.

Snart vil brukere kunne gjøre dette Bruk Google Play-poengene dine under kjøp i appen i kassen uten å forlate favorittappene og spillene dine. Viktigere, det vil være mulig å betale helt eller delvis med Google Play-poeng (resten av betalingen kan gjøres opp på andre måter).

Google Android nye funksjoner juni 2022 Google Play Points
Kilde: Google

Google Play-poeng er imidlertid ikke tilgjengelige i Polen. For dette lojalitetsprogrammet kan abonnere Brukere fra Australia, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Hong Kong, Indonesia, Irland, Israel, Italia, Japan, Nederland, New Zealand, Norge, Portugal, Saudi-Arabia, Sør-Afrika, Sør-Korea, Spania , Sverige , Sveits, Taiwan, De forente arabiske emirater, Storbritannia og USA.

også sjekke

Nye Jimmy HW10 og Jimmy BX7 Pro støvsugere til spesialpris

You may also like

Leave a Comment