Home » Android-smarttelefoner femdobler nøyaktigheten av plasseringen

Android-smarttelefoner femdobler nøyaktigheten av plasseringen

by Peter Østbye

Om noen måneder vil Android-smarttelefoner måle posisjonen vår mye mer nøyaktig. Nøyaktigheten økes til én meter, noe som er et virkelig fantastisk resultat.

Denne posisjonsnøyaktigheten vil være tilgjengelig på smarttelefoner med Snapdragon 8 Gen 1- og Snapdragon 888-prosessorer. Qualcomm vil bruke Trimble, en mangeårig partner for RTX GNSS-tjenester, for å gjøre det mulig for Android-smarttelefonprodusenter, tjenesteleverandører og apputviklere å få mer detaljert plasseringsinformasjon . . .

Trimble rapporterer at Qualcomm vil forbedre posisjonsnøyaktigheten på Android-smarttelefoner med opptil fem ganger sammenlignet med dagens muligheter. Den nye teknologien vil muliggjøre kjørefeltnavigering for navigasjon i bilen, og selskapet sier også at det kan hjelpe brukere med å kjøre med oss ​​lettere eller identifisere mer nøyaktige destinasjoner. En mer presis plassering forventes å dukke opp i andre kvartal i år.

Angående personvern – det vil fortsatt være mulig å deaktivere stedssporing for hele systemet og for individuelle applikasjoner. Vi kan fortsatt slette posisjonshistorikken vår fra systemet, så ingenting endres når det gjelder personvern. Så det ser ut til at Trimbles nye teknologi bare vil ha positive effekter.

Imidlertid er det foreløpig ingen informasjon om de eksisterende smarttelefonene vil kunne bruke den nye teknologien eller om det er en innovasjon som kun vil bli introdusert i telefoner som snart lanseres.

Kilde: Engadget

Utvalgt bilde: Henry Perk for Unsplash

You may also like

Leave a Comment