Home » Angrep på hovedjuletreet i Kaunas: behandling av mistenkt i stedet for arrestasjon

Angrep på hovedjuletreet i Kaunas: behandling av mistenkt i stedet for arrestasjon

by Thure Lindhardt

Det er grunn til å tro at hovedbrannmannen til Kaunas juletre for dette vanskelige å forstå angrepet det blir ikke noe svar. Helsen hans, som førte den mistenkte til spesialmedisinsk behandling samme natt, førte ikke en gang til arrestasjonen hans.

Politiet i Kaunas, som hadde satt i gang en forhåndsetterforskning av skade eller ødeleggelse av utenlandsk eiendom på en generelt farlig måte, kunne mandag morgen bare si at den 39 år gamle mistenkte er en emigrant fra Norge som har returnert til hans hjemland er Kaunas. Mitsubishi ASX hadde også norske skilt, som den kjørte rundt klokken 01.40 natt til lørdag. ankom rådhusplassen, hvor han brente hovedjuletreet i Kaunas, som ble antent der for en uke siden, med en brennbar væske og forlot raskt åstedet. Bilskiltene til bilen hans ble imidlertid ikke bare fanget opp av videokameraer installert i rådhuset, men også av sivile i nærheten.

Foto av Laimutis Brundza

Ifølge representanten for Kaunas politiavdeling, før arrestasjonen av den mistenkte på A. Juozapavičius Avenue minutter etter det opprørende angrepet, ble det mottatt fire rapporter om modell, farge og registreringsnummer på bilen til personen som begikk forbrytelsen. engasjert.

Ifølge foreløpige opplysninger ble den mistenkte arrestert i hovedgaten i Žemųjų Šančiai – på vei hjem. Det er ikke klart hvor han var i Kaunas da han kom tilbake fra Norge. Når og under hvilke omstendigheter han kom tilbake derfra og hvor mye tid han brukte på emigrasjon. Litauisk politi har imidlertid ikke hatt noen kontakt med ham den siste tiden. Åh, hvis denne personen ikke har blitt dømt før, har ikke Kaunas rettshåndhevelsesbyråer datoene ennå.

Ifølge portalen kauno.dienas.lt ble den mistenkte ikke en gang avhørt da en gran ble brent på grunn av hans helsetilstand for å finne ut hva som var motivet for dette uforståelige angrepet.

Ifølge representanten for Kaunas politiavdeling var personen edru under pågripelsen, men det var mistanke om at han kunne ha brukt andre rusmidler. Både hans oppførsel og enkelte idiomer vakte mistanke om at fangen hadde en passende virkelighetsoppfatning.

Etter at den mistenkte ble tatt til blodprøve, løslot ikke legene ham.

Ifølge portalen kauno.diena.lt ble arrestanten gitt medisinsk behandling, noe som betyr at han etter de lovlig tillatte 48 timene i varetekt ikke en gang ble stilt for retten uten rettslig tillatelse.

I følge de reviderte dataene protesterte han ikke mot arrestasjonen av den mistenkte. En av dem skadet armen og benet mens han var i varetekt.

Stoppleser, facebookbilde, ramme

You may also like

Leave a Comment