Home » Angrep på treneren etter Bodo/Glimt-kampen mot Roma. Nordmenn går til politifotballen

Angrep på treneren etter Bodo/Glimt-kampen mot Roma. Nordmenn går til politifotballen

by Erlend Loe

I den første kvartfinalekampen i League of the European Conferences vant nordmennene FK Bodo/Glimt 2-1 mot AS Roma på egen stadion. Dette er lagets andre seier over en teoretisk bedre konkurrent. Tidligere var det skandinaviske laget bedre i gruppespillet da de knuste Roma-laget 6-1.

se videoen
Vi analyserer Polens rivaler i verdenscupen. Czesław Michniewicz må være forberedt på det

Real har et tilbud til Haaland. Nordmannen kan hoppe over Lewandowski

AS Roma klaget på oppførselen til FK Bodo/Glimt-sjefen

Konkurransen mellom de to klubbene foregikk også utenfor banen. Den italienske klubben meldte at vertstrener Kjetil Knutsen etter sluttsignal først fornærmet keepertrener Roma Nuno Santos og deretter scoret. Hendelsen skulle finne sted i tunnelen til garderoben og politiet skulle være involvert i krangelen. Like etter dukket også italienske offiserer, som var blitt tilkalt fra flyplassen, på stadion.

– Det som skjedde i natt er synd. Treneren din angrep keepertreneren vår. Vi kom hit med all respekt, men det som skjedde er en fornærmelse mot Roma, våre ansatte og selve kampene. Jeg er fortsatt sjokkert over det jeg så. Det er virkelig synd, sa Roma-målscorer Lorenzo Pellegrini etter kampen.

En annen versjon av hendelsene til nordmennene

Nordmennene beskriver det hele annerledes. De hevder at Nuno Santos nærmet seg og provoserte Knutsen på sidelinjen gjennom hele kampen og at tunnelkampene var en fortsettelse av kranglingen deres. Initiativtaker til kampen var en ansatt i AS Roma. FK Bodo/Glimt har til og med offisielt kommentert dette.

– Oppførselen til folk fra romleiren er ikke bare et fysisk angrep på Kjetil Knutsen. Det er også et systematisk angrep på våre daglige verdier. Vi, som en liten klubb, kan ikke stå der med lua i hånden og tolerere slik oppførsel.» – leser vi.

Den norske klubben sa også at det er UEFAs egen video som viser øyeblikket Knutsen ble angrepet av en representant for den romerske klubben. FK Bodo/Glimt krevde at «allmennheten skulle få tilgang til det». Treneren selv innrømmet at «han ikke var hellig og han reagerte på verbale angrep», men sa at han var offeret fordi «han ble fanget i nakken og dyttet mot en vegg og forsvaret var normalt».

Tysklands Champions League i fotball«Image»: Bayern sikrer seg to overganger. Gravenberch og Mazraoui forstår hverandre

– Glimt ser ikke noe annet alternativ enn å politianmelde Nuno Santos i forbindelse med det fysiske angrepet på Kjetil Knutsen. Med denne oppførselen er det helt uakseptabelt. Det er en systematisk provokasjon, manipulasjon og til slutt bruk av fysisk vold mot Kjetil Knutsen. Vi er sikre på at det objektive organet vil ignorere de falske påstandene Romas trenerteam har fremsatt, sa den norske klubbens daglige leder Frode Thomassen.

You may also like

Leave a Comment