Home » Anmeldelse 2021 – Woods støtter Israel Start-Up Nation, Froome kan ikke

Anmeldelse 2021 – Woods støtter Israel Start-Up Nation, Froome kan ikke

by Thure Lindhardt

Sesongen 2021 bør begynne medIsraelsk oppstartsnasjon til de sterkeste lagene i pelotonen. Etter å ha rekruttert mange kjente løpere – Chris Froome, Michael Woods, sep Vanmarcke, Daryl Impey… – den israelske formasjonen hadde store ambisjoner. Inventaret viser at laget eide Sylvan Adams og Ron Baron, Tiende på UCI-rankingen, er langt fra best, selv om vi fortsatt kan føle reell fremgang og stort potensial. Tilfredshet, skuffelse … et tilbakeblikk på forretningsåret 2021Israelsk oppstartsnasjon.

Video – Chris Froome kom tilbake til Tour de France i 2021

Konsistens av Michael Woods

Ved 35, Michael Woods har absolutt signert den mest konsekvente sesongen i karrieren. Hvis hans år 2021 ikke har den glansen det oppnådde i 2018 – et skritt inn i det Reise til Spania, 2. de Liege-Bastogne-Liege, 3. i landeveisløpet av verdensmesterskap – Kanadieren har gjort seg bemerket i nesten alle løp han har deltatt i. To ganger seirende, så mange som 2019 og 2020, løftet han armene til Omvisning i Alpes-Maritimes og Var i starten av sesongen, så videre Tur gjennom fransktalende Sveits litt over to måneder senere. Korn Michael Woods spesielt i sin første sesong. mange og veldig vakre hedersplasser samlet seg Israelsk oppstartsnasjon, og etablerte seg som en viktig leder for teamet sitt.

På topp 5 av Vallonsk pil (4e), de Liege-Bastogne-Liege (5.), du Tur gjennom fransktalende Sveits (5e) og deg Tur gjennom Sveits (5.) på våren da landeveisløpet av Olympiske leker 5. juli), hadde han også en god årsavslutning i Italia og ble spesielt nummer tre i Milies tårn og niende av Lombardia-tårnet. Årets eneste ordentlige kvakksalver var faktisk det Tour de France, Michael Woods etter at han hadde mistet alle ambisjoner om en god sammenlagt plassering etter et fall på den første dagen av løpet før han ikke kunne vinne en etappe (3. plass i Grand-Bornand og 5. plass i Quillan). «JJeg ønsker å oppnå denne store seieren i 2022. Jeg ønsker å være litt mer konsekvent og vellykket. Jeg vil gjerne ofre noen femteplasser for et flott resultat.», streber nå etter å være en av de beste puncherne i verden.

Dan Martin går inn i en inngjerdet klubb … før han trekker seg tilbake

Vi hadde ikke nødvendigvis forventet det, men Dan Martin spilte sin siste sesong i 2021. Den 35 år gamle iren, en nøkkelfigur i pelotonen siden slutten av 2010-tallet, vant to monumenter i løpet av sin store karriere – Liege-Bastogne-Liege 2013 og Tour of Lombardia 2014 – og som havnet på topp 10 i en Grand Tour seks ganger, oppnådde en siste prestasjon før avreise, nemlig å bli med i den lukkede klubben av etappevinnerne av de tre Grand Tours.

Faktisk, etter å ha to etapper på Tour de France (Bagnères-de-Bigorre 2013 og Mûr-de-Bretagne 2018) og to etapper på Reise til Spania (Sierra de Bejar. La Covatilla i 2011 og La Laguna Negra de Vinuesa i 2020), fetteren til Nicolas Roche løftet armene i år Reise til Italia, på toppen av Sega di Ala, er imponerende på den siste stigningen for å tåle returen til de beste klatrerne på denne turen Rund. Også tiende i den endelige rangeringen, Dan Martin bare vunnet ett løp i sin siste sesong, men han ville absolutt ikke ha byttet ut to eller tre seire til for seieren han håpet på.

Chris Froome forfaller til anonymitet!

og Michael Woods og Dan Martin brakte stor tilfredsstillelse til sine ledere, det samme kan ikke sies om noen annen løper som skal være Israelsk oppstartsnasjon, å vite Chris Froome. Med all vilje og mot – for det skal mye til for å komme tilbake fra en så alvorlig ulykke som den i juni 2019 – er den britiske mesteren bare en skygge av seg selv.Med en 22. plass på en etappe iUAE-tur som det beste resultatet, den fire ganger vinneren av Tour de France – som tok kontakt med det igjen Stor bue juli i fjor – viste ingen tegn til fremgang fra og med 2020, noe som er svært bekymringsfullt. Hvorvidt han og hans ledere fortsetter å tro på hans retur til det høyeste nivået er nå alvorlig tvilsomt …

De vakre sesongene til Ben Hermans og Würtz Schmidt, uflaksen til Impey og Hagen

Uten å lage mye støy Ben Hermans var en av de sterke mennene tilIsraelsk oppstartsnasjon i 2021. Fire ganger vinner – Tur gjennom Appenninene, et nivå og den generelle klassifiseringen avArctic Race of Norway, et nivå på Tour Poitou-Charentes i New Aquitaine – Belgieren har rett og slett hatt en av de beste sesongene i karrieren. Observasjonen er den samme for Mads Würtz Schmidtsom har vunnet en etappe av Tirreno-Adriatico og nettløpet av danske mesterskaputen å bli nummer fem sammenlagtStjernen i Bessèges i starten av sesongen. Når det gjelder André Greipel, som tok farvel i oktober i fjor, dro han med en stor lapp etter at tyskeren hadde funnet suksesshistorien sin igjen i 2021 – Alcudia trofé og et stadium av Andalusia-tur – etter mer enn to år med hungersnød.

På den annen side var 2021 mer komplisert for to menn som ble forventet å være viktige elementer av deres ledere, den sørafrikanske Daryl Impey og det norske Carl Fredrik Hagen. Skadet i flere måneder kunne de to mennene ikke få det de skulle ha, da den første byen fortsatt hadde tid til å tjene noen gode hedersplasser – den andre i Royal Bernard Drôme Classic og et skritt fra Catalonia-tur, en tredjedel av et nivå fra Baskerlandstur… – i løpet av første halvdel av sesongen. Ikke spart for fall og uflaks, sep Vanmarcke var også under forventningene totalt sett, selv om vi ikke bør glemme pallen hans påOmloop Het Nieuwsblad (3.) og hans topp 5 på Rundtur gjennom Flandern (5e).

Og franskmennene i alt dette?

Det var tre franskmenn i troppen denne sesongen Israelsk oppstartsnasjon. Hva om to av dem Hugo Hofstetter og Alexis RenardHun kan være fornøyd med regnskapsåret 2021, det var mer komplisert for henne Rudy Barber. Som forfatter av elleve topp 10, kunne ikke den ledige sprinteren løfte armene, i motsetning til i 2019 og 2020.

Hugo Hofstetter Heller ikke han vant, men hans meget gode andre halvdel av sesongen – tredje i en etappe av sesongen Omvisning i Polen, fjerdedel av Fastlege i Fourmies og fra Binche-Chimay-Binche, femte den Gooikse pil ogTur gjennom Eurometropolis – har utvilsomt gjort året hans positivt. Når det gjelder Alexis Renard, som spilte sin andre profesjonelle sesong, bekreftet han sitt store potensial og kom til og med nær en første seier i en etappe av Omvisning i Polen og på Tour de Munster (2.). Hans tredje plass i den samlede rangeringen av Omvisning i Vallonia var også et av høydepunktene i året hans.

Israel Start-Up Nation ønsker å ta enda et skritt fremover i 2022

Ikke skjul ønsket hans om å bli et av de sterkeste lagene i pelotonen, Israelsk oppstartsnasjon vil fortsette å fokusere på erfarne løpere det neste året. Slik klarte lederne av den israelske formasjonen å tiltrekke seg danskene Jakob Fuglsangsom vil ha en stor revansjeånd etter en veldig skuffende 2021-sesong, og italieneren Giacomo Nizzolo, en av de beste sprinterne i verden. De to mennene vil ta et stort ansvar i sitt nye lag, der de skal ha lik status Michael Woods, sep Vanmarcke og Chris Froome, som 2022 ser ut til å være siste sjanse for.

Rasende Jakob Fuglsang og Giacomo Nizzolohver ankommer fraAstana-Premier Tech og Team Next NextHash, Israelsk oppstartsnasjon kan også stole på tjenestene til Hugo houle (Astana-Premier Tech) og Corbin Strong (SEG Racing Academy), hans to andre rekrutter for 2022. Fire starter i den andre retningen er registrert, i dette tilfellet de av Davide Cimolai og Alexis Renard (Cofidis), Hugo Hofstetter (Team Arkéa-Samsic) og Norman Vahtra (Go Sport-Roubaix Lille Métropole) uten pensjoneringer av. å glemme Dan Martin og André Greipel.

Bevegelser

ankomst : Corbin Strong (SEG Racing Academy), Jakob Fuglsang og Hugo Houle (Astana-Premier Tech), Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka NextHash)

Avganger : Davide Cimolai og Alexis Renard (Cofidis), Hugo Hofstetter (Team Arkéa-Samsic), Norman Vahtra (Go Sport-Roubaix Lille Métropole), Dan Martin og André Greipel (pensjonert)

You may also like

Leave a Comment