Home » Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

by Thure Lindhardt

PlayStation 5-konsollen lansert i november 2020 utløste en debatt om spillene i PlayStation-serien – spillere spekulerer og lurer på hvilket konsollspill som er bredere og bedre totalt sett: PS4-spill eller PS5-spill. Nettspillbutikken Eneba deler kunnskap og innsikt.

Betydelig forskjell i publiserte spill

Det er anslått at det er 3 222 PS4-spill på markedet i dag, sammenlignet med 308 PS5-spill, og dette utvalget av spill for begge konsollene inkluderer verk av både uavhengige og Sony-utviklere. Selvfølgelig er denne radikale forskjellen mellom antall utgitte spill lett å forklare. Den første PS4-konsollen kom på markedet i 2013, og PS5 debuterte for mindre enn ett år siden. Likevel, over tid, blir flere og flere PS5-spill utgitt, mens mange PS4-spill blir tilpasset den nyeste konsollen, med oppdateringer som introduseres for å bringe disse spillene nærmere funksjonaliteten til PS5-modellen.

Eksklusive Sony-spill

Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

PlayStation-merkede konsoller og spill er blant de mest populære der ute av en rekke årsaker, inkludert et imponerende utvalg av eksklusive spill. Spillere med en PlayStation 4-konsoll kan glede seg over Sonys største katalog med spill, som spenner over en lang rekke sjangere og temaer. Denne overfloden av valg skyldes også at PS4-konsollen dukket opp som den nye PlayStation 5 for mer enn et år siden nyeste konsoll av niende generasjon, og ga spillere stadig flere valgmuligheter.

Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

De mest kjente PS4-spillene er The God of War, Uncharted, The Last of Us-franchisene og enkeltspill som Bloodborne, Ghost of Tsushima, Horizon: Zero Dawn, Shadow of the Colossus og mange andre. Noen av disse Sony-spillene er også tilgjengelige for PS5-eiere, men PlayStation 5 kan også tilby en unik katalog med eksklusive titler som en oppdatert Demon’s Souls, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, Astros lekerom. Likevel er det for øyeblikket planlagt en rekke nye Sony-verk for både PS4- og PS5-konsollene.

Alternativer for bakoverkompatibilitetsfunksjoner

Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

Et annet tema som bør diskuteres når man evaluerer PS4- og PS5-spill er egenskapene som konsollenes bakoverkompatibilitetsfunksjoner gir. En av nyhetene til den nye PlayStation 5-konsollen er bakoverkompatibilitetsfunksjonen som lar deg nyte den fantastiske katalogen med PS4-spill. På grunn av dette har mange utviklere, inkludert Sony selv, hastet med å oppdatere de mest populære PlayStation 4-spillene til de nyeste konsollspesifikasjonene. Dessverre kan ikke PS5-aktiverte spill spilles på PS4-konsollen, men det skuffer ikke å se at utvalget av spill på PlayStation 5 vokser raskt.

PlayStation-spill og mer

Anmeldelse: PS4-spill vs. PS5-spill

Hvis du vil utvide PS4- eller PS5-spillsamlingen din, kan du gjøre det mye billigere På nettstedet Eneba.com. Uansett om PS3-, PS4-spill eller PS5-spillplater selges gjennom andre spillere, vil å velge dette alternativet ikke bare spare kjøpere, men også bidra til å fremme et spillfellesskap. Denne nettbutikken tilbyr også et veldig stort utvalg av spill fra disse og andre systemer og attraktive tilbud. I tillegg kan fans av konsoll- og PC-spillsystemer dra nytte av lave priser for å kjøpe abonnementer, gavekort, spilltillegg, utvidelser og annet viktig for den aktive spilleren.

You may also like

Leave a Comment