Home » Anonym stjeler satellitter fra Russland. Intervjuet ble bare blindt

Anonym stjeler satellitter fra Russland. Intervjuet ble bare blindt

by Catherine Monroe

Anonymous-gruppen rapporterte at den har blokkert Russland fra å få tilgang til spionsatellitter. Dette er nok et kapittel i krigen hackere har erklært mot Putin.

Etter krigsutbruddet i Ukraina erklærte hackergruppen Anonymous Russland krig. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke helt trodde på hennes evner på den tiden. De første angrepene var rene DDoS-angrep på russiske nettsider.

Anonym deaktiverer tilgang til russiske satellitter

Jeg må imidlertid innrømme feilen min, for i dagene etter viste det seg at Anonym kan mye mer. Dag etter dag gjør de livet mer og mer vanskelig for både russiske borgere og militæret, og hjelper effektivt Ukraina i dets heroiske kamp for frihet. De påfølgende handlingene til hackergruppen traff den russiske hemmelige tjenesten direkte.

Anonym-tilknyttet gruppe NB65 rapporterte at de med suksess stengte ned kontrollsenteret til Russlands romfartsorganisasjon Roskomos. Som et resultat mistet Russland tilgang til sine spionsatellitter.


Selvfølgelig er det vanskelig å forestille seg at effekten deres er permanent. Hvis russerne i det minste tar seg minimalt av sikkerheten til systemene deres, bør de snart kunne gjenopprette driften av det funksjonshemmede kontrollsenteret. Det endrer ikke det faktum at Anonymous handlinger er imponerende og nødvendige, og stikker flere nåler inn i angriperen, noe som gjør det vanskeligere for dem å handle.

Å oppdatere:

Dmitry Rogozin, leder for Roscosmos, sier at informasjonen ovenfor ikke er sann. Tilgi meg, i denne situasjonen tror vi på en anonym gruppe hackere i stedet for russiske apparatsjiker.

Se: Krigen i Ukraina. Russland truer Wikipedia for å skrive sannheten

Bildekilde: Africa Studio / Shutterstock.com

Tekstkilde: Anonym

You may also like

Leave a Comment