Home » Åpning av skoleåret til volleyballskolesentre. En interessant begivenhet med tilstedeværelsen av sportsstjerner – CKsport.pl

Åpning av skoleåret til volleyballskolesentre. En interessant begivenhet med tilstedeværelsen av sportsstjerner – CKsport.pl

by Erlend Loe

Mandag 4. september kl 10 feirer Volleyballskolesenteret ved ul. starten på det nye året. Jagiellońska 90. Blant andre Mateusz Bieniek og Waldemar Wielki vil delta i arrangementet, personligheter som ikke trenger noen introduksjon til volleyballfans.

Volleyballskolesentre (SOS) er et landsomfattende opplæringsprosjekt finansiert av Institutt for idrett og reiseliv. Hovedmålet til SOS var i utgangspunktet å gjøre volleyball kjent for barn og unge. Etter noen år endret målet seg til å plukke ut de største talentene, trene dem og sende talentfulle gutter og jenter til ungdomslandslagene, samtidig som det ble skapt en base for senior dame- og herrelagene.

Prosjektet til det polske volleyballforbundet starter dermed sitt 11. år. Det starter klokken 10 i hallen til skolekompleks nr. 2 i Kielce ved ul. Jagiellońska 90. Arrangementet vil blant annet bli deltatt av lederen for SOS-prosjektet – Waldemar Gorgeous, leder for SOS-trening – Zbigniew Krzyżanowski, president i Aluron Zawiercie-klubben – Kryspin Baran og nåværende representant for Polen og tidligere Effector Kielce-spiller – Mateusz Bieniek.

Senatets nestleder, Gabriela Morawska-Stanecka, vil også delta på innvielsen.

Foto av Mateusz Kępiński

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment