Home » Apple forbereder lanseringen av de nyeste iPhone-ene på tirsdag: Hvilke innovasjoner kan forventes?

Apple forbereder lanseringen av de nyeste iPhone-ene på tirsdag: Hvilke innovasjoner kan forventes?

by Thure Lindhardt

Det kaliforniske selskapet planlegger å introdusere fire telefoner, en Apple Watch Watch, et AirPod-headset og en MacBook Pro.

IPhone 13-telefoner vil sannsynligvis ha samme størrelse som iPhone 12-serien, men med forbedret film- og fototeknologi. Telefoner vil også ha kraftigere prosessorer. En av nyvinningene kan være satellittfunksjonen, melder Bloomberg. Store teknologiske revolusjoner blir ikke lovet, i hvert fall foreløpig – datamaskiner, klokker og headset og telefoner oppgraderes til bedre spesifikasjoner.Iphone telefoner

Satellittkommunikasjon?

Ming-Chi Kuo, en analytiker ved TF International Securities, et investeringsselskap i MacRumors, er kjent for å være koblet gjennom forsyningskjeder i Asia og for å motta ikke-offentlig informasjon om Apple.

Ifølge ham vil iPhone 13 bruke produsentens Qualcomm X60-brikker som kommuniserer med satellitter i lav jordbane (LEO). Telefonbrukere kan kommunisere med hverandre uavhengig av om de er koblet til et mobilnettverk som støtter 4G eller 5G.


Iphone telefoner

Iphone telefoner

MarketWatch bemerket at Apple ennå ikke har kommentert kunngjøringene, men investorer tar dem på alvor, noe situasjonen i satellittmarkedet viser. Globalstar-aksjen steg for eksempel 64 prosent i handelen i New York mandag. Ifølge MacRumors vil Globalstar sannsynligvis samarbeide med Apple om satellitttjenester. I mellomtiden steg aksjene i rivalen Iridium Communications 15 prosent.


Iphone telefoner

Iphone telefoner

MarketWatch bemerker at Iridium og Globalstar eier mer enn 100 LEO-satellitter. Aksjene i AST SpaceMobile, en gruppe små LEO-satellitter som bygger mobil infrastruktur, steg 12 prosent. Samtidig steg Apples aksjer 3 % og Qualcomm steg 0,8 %.

Den virtuelle begivenheten vil være tilgjengelig online på Apple-nettstedet.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment