Home » Apple Maps i Polen er et mareritt. Den nye versjonen tar sikte på å endre det

Apple Maps i Polen er et mareritt. Den nye versjonen tar sikte på å endre det

by Peter Østbye

Apple har ikke hastverk med disse kartoppdateringene, noe som fremgår av det faktum at det Apple Maps nettopp får i Polen lenge har vært tilgjengelig i USA

En mer detaljert oversikt over veier og vegetasjon, raskere og mer nøyaktig navigering, tredimensjonale landemerker, bedre utsikt over parker, bygninger, kjøpesentre og flyplasser – dette er mange nye funksjoner som snart kommer til Apple Maps i Polen. Oppdateringen, selv om den er ny for oss, har imidlertid vært implementert i USA i lang tid. hvor lenge siden I USA fullførte Apple implementeringen i 2020 og har siden den gang gradvis utvidet den til andre land fra forskjellige regioner i verden.

For øyeblikket er det vanskelig å si når alle Apple Maps-brukere vil se oppdateringen, men den ruller allerede ut. Vi lærte av det Reddithvor det i en av trådene dedikert til oppdateringene til giganten fra Cupertino var snakk om et nytt grensesnitt i Europa. Det ser ut til å være det samme settet med nyheter som tidligere på året annonsert i Finland, Norge og Sverige.

Innovasjoner er ikke bare implementert i Polen, men har også blitt etablert i Ungarn, Tsjekkia, Slovenia, Østerrike og Kroatia. Skjermbildene som er delt av brukere, viser en ny visning av polske byer som Wrocław eller Warszawa. Som du kan se, er bygningene allerede vist i tre dimensjoner, noe som tydelig kan sees i eksemplet med Kulturpalasset.

Det ser interessant ut i andre land, for i for eksempel Slovenia er til og med navnene på jordbruksmarker i landsbyer lagt til, som en av brukerne skriver. Historiske bygninger som det tsjekkiske Krumlov-slottet ser også bra ut.

Hvis vi gjetter rett, bør oppdateringen også inkludere Look Around-funksjonen, som tilbyr høyoppløselige, interaktive 3D-bilder på gatenivå og sømløse overganger. I 2021 streifet Apple-biler rundt i gatene i Polen, og kartla bokstavelig talt alt de kunne. Sannsynligvis bare for denne funksjonen. Det er imidlertid ingen bekreftelse på dette, og siden bare noen få personer har tilgang til det nye grensesnittet, er det vanskelig å verifisere. Du kan også se at dette bare er en prøveversjon. Seriøst Apple, vei prest Hugo Kołłątaj?

Som du ser har selskapet fortsatt noen forbedringer å gjøre, noe som også tar tid. Det kan imidlertid forventes at den aktuelle oppdateringen for Apple Maps vil bli utgitt for alle brukere i løpet av de kommende månedene.

You may also like

Leave a Comment