Home » Apple vil endelig oppdatere den billigste iPhone. Vil massene like det?

Apple vil endelig oppdatere den billigste iPhone. Vil massene like det?

by Peter Østbye

iPhone SE 4 vil endelig gå et skritt videre og forlate den forhistoriske hjemknappen.

Debuten til iPhone SE var en skikkelig hit. Innsiden av (den gang nyeste) iPhone 6S i 5S-kroppen – og alt til en betydelig billigere pris. Og det bare noen uker etter flaggskipets premiere.

Neste generasjoner den billigste iPhones var ikke lenger like populære. Overrasker det meg? Ærlig talt – ikke i det hele tatt. I 2020 var vi betydelig lenger på vei med smarttelefonformatet enn med iPhone 6-modellen Formfaktor De var ikke så sjarmerende. Etterfølgeren, innelukket i et hus ÅttendeOgså.

Men iPhone SE 4 har en sjanse til å riste litt opp.

iPhone SE 4 får et litt modifisert deksel fra… iPhone 14!

I følge den siste informasjonen vil den neste inkarnasjonen av den billigste iPhonen bli plassert i en litt modifisert iPhone 14-kropp. Så flat og kantete, med smale rammer og en utskjæring i den øvre delen av skjermen. Og puh, endelig er det ikke mer plass til en stor, rund hjemknapp. Og ifølge de siste nyhetene ville enheten også si farvel til fingeravtrykkleseren og i stedet tilby oss biometrisk sikkerhet basert på en ansiktsskanning – altså Face ID.

Enheten vil være noen gram lettere enn iPhone 14, men dette skyldes færre linser. Det vil ikke være flere kameraer der, men bare ett – 48 piksler. Ingen stor overraskelse da, minimalisme lik det vi allerede har opplevd i tidligere SE-modeller.

Dette er fortsatt uoffisielle nyheter, men takket være det ville iPhone SE ha en sjanse til å vinne flere markedsandeler

Hvis Apple bestemmer seg for å endre formen på iPhones betraktelig neste år, vil SE igjen tape… men det spiller ingen rolle. For med tanke på hvor gammel iPhone SE er, vil det fortsatt være et stort fremskritt. Og den har sjansen til å interessere ikke bare teknologidinosaurer, men også brukere med et mindre budsjett som ikke umiddelbart trenger å velge toppmodeller – og samtidig vil ha en smarttelefon som vil tjene dem i flere år uten problemer.

Les mer nedenfor

Swift Student Challenge 2024. Vinn og gå til Apples hovedkvarter

You may also like

Leave a Comment