Home » AQUARIS bringer blockchain til vannindustrien

AQUARIS bringer blockchain til vannindustrien

by Gunnar Garfors
klasse i: Økonomi, miljø, vitenskap og teknologi, transport, kryptovalutaer
Emne : Nye produkter og tjenester

Det Estland-baserte selskapet forbereder lansering

Tallinn, Estland, 21. mars 2022 /PRNewswire/ — AQUARIS er forpliktet til å utnytte kraften til blockchain og fornybar energiteknologi for å samkjøre insentiver for bevaring av hav og andre vannressurser. Denne teknologiske revolusjonen har som mål å bidra til å møte etterspørselen og overvinne forsyningskrisen.

For dette formål overvåker AQUARIS fordelingen av de samlede midlene til sjømatbedrifter, vannrelaterte oppstartsbedrifter og eksisterende selskaper. Bidragsstrategien gjør det mulig å koble sammen hovedaktørene i det akvatiske økosystemet og sjømatprodukter.

Energikrisen fortsetter over hele verden. Prisene på naturgass er på det høyeste og solcelledrevne virksomheter er etterspurt. Modernisering av produksjonen med vekt på miljøvern er en av de store trendene i dagens verden.

AQUARIS vil gi nesten 100 arbeidsplasser i den innledende fasen av installasjonen, ikke medregnet personellet som skal ta seg av solcellepanelene, gruveutstyret og logistikken for frakt av produktene. Dette er bare de første trinnene for å modernisere virksomheter. Hvert nytt prosjekt på AQUARIS-plattformen vil skape nye jobbmuligheter, og tokenisering og optimalisering vil komme alle til gode. AQUARIS bygger sitt eget stabile og lønnsomme økosystem.

AQS-tokenet letter i stor grad deltakelse i virksomheten ved å hjelpe risikovillige detaljinvestorer som er interessert i porteføljediversifisering, med å bygge tillit i et typisk usikkert miljø. Den første produksjonen på AQUARIS-plattformen har allerede signert flerårige kontraktsprosjekter i Norge, de baltiske landene og Afrika. Etter å ha kjøpt en portefølje av moderniserte og vellykket tokeniserte selskaper, vil AQUARIS begynne å implementere prosjekter i Asia og Afrika (det viktigste globale kryptovalutamarkedet).

AQUARIS oppfordrer partnere og tidlige private finansiører til å delta i NFT AQUARIS-salget, som finner sted 24. mars 2022 på den prestisjetunge OpenSea Marketplace. Investorer som har NFT-er drar nytte av de private salgsprisene på native tokens og høyere avkastning mens de tjener AQS. Informasjon om dette vil bli annonsert på aquaris.io og i de sosiale nettverkene.

Bli med i vinnerlaget som minimerer risikoen ved å knytte avkastningen til ekte forretninger. Spill på AQS og bygg formuen din ved å motta en årlig avkastning på opptil 25 %.

https://aquaris.io/

https://t.me/AquarisCommunity

https://twitter.com/aquaristoken

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1765958/AQUARIS_Logo.jpg

Du kan også være interessert i disse pressemeldingene

Pressemelding sendt 21. mars 2022 kl. 04:00 og distribuert av:

You may also like

Leave a Comment