Home » Argentinske medier: Lionel Messi utestengt fra å spille mot Polen?

Argentinske medier: Lionel Messi utestengt fra å spille mot Polen?

by Gunnar Garfors

Saudi-Arabias fotballag er i god form foran lørdagens kamp med Polen i VM gruppe C, meldte landets medier torsdag. I mellomtiden lurer argentinske medier på om ikke Messi kom til Qatar for VM med en skade. De spekulerer i at dersom helsen hans skulle bli dårligere i lørdagens kamp mot Mexico, vil den berømte fotballspilleren kanskje ikke spille mot Polen.

Ifølge saudiske kommentatorer er trener Herve Renards side ved godt mot etter tirsdagens 2-1-seier over Argentina.

Se også: Lionel Messis nye rekorder. Han matchet polakken

Dagbladet «Saudi Gazette» bemerker at treneren for det saudiske landslaget har nesten hele laget i god form, og de alvorligste helseproblemene angår Yasser Ash-Shahrani, som pådro seg en alvorlig skade i et oppgjør med Argentina, målvakten hans. Fotballspilleren har allerede returnert til hjemlandet.

Ifølge media har den saudiske spilleren, som ligger på et sykehus i Riyadh, brukket ansiktsbein og kjeve.

Dagbladet «Arab News» hevder at trener Renard forbereder seg til duellen med Polen i god stemning. Spillerne i laget hans er optimistiske og sikre på at «De grønne falkene» vil presentere seg både i kampen på lørdag og i åpningskampen til gruppe C.

De arabiske mediene forventer at det saudiske lagets trener utarbeider en taktikk som er like effektiv for sammenstøtet med de hvite og røde som strategien som viste seg å vinne mot Argentina.

Argentina-kommentatorer er i mellomtiden stadig mer bekymret over tilstanden til Lionel Messis fysiske forberedelse til turneringen. De husker at han i kampen mot Saudi-Arabia scoret fra straffemerket, men de hevder at spissens prestasjon etterlater mye å være ønsket.

Buenos Aires-baserte avisene Clarin og La Nacion lurer på om ikke Messi kom til Qatar for VM med en skade.

De spekulerer i at dersom den argentinske spissens helse skulle bli dårligere i lørdagens kamp mot Mexico, kan trener Lionel Scaloni bli ignorert når han møter de hvit-røde.

RM, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment