Home » Aron Dönnum, en ung norsk internasjonal, er i ferd med å signere med Standard!

Aron Dönnum, en ung norsk internasjonal, er i ferd med å signere med Standard!

by Thure Lindhardt

Når åpningskampen for sesongen 2021-2022 mot Genk (neste fredag) nærmer seg, har overgangsvinduet fra Liège så langt vært sterkt rettet mot avganger. Det primære målet for klubben var å redusere kjernen så vel som lønnssummen. For sistnevnte er Rouches ikke langt fra sin opprinnelige destinasjon. Løsninger må fortsatt finnes for overskudd som Aleksandar Boljevic eller William Balikwisha.

Men Rouche-direktoratet har ikke stått stille med innkommende overføringer. Mange profiler studeres og utsiktene til å se en forsterkning eller to komme før den første seriekampen er reell. Den første kan være den 23 år gamle nordmannen Aron Dönnum, som er aktiv i Valerenga. Forrige uke viste vi dere hovedklubbens interesse for denne kantspilleren, som gikk internasjonalt i juni i fjor. Standarden hadde ennå ikke gitt et tilbud, noe som har vært tilfelle siden den gang. De to partene er i forhandlinger, men har foreløpig ikke funnet et felles grunnlag. Hvis det er en avtale på 2,4 millioner euro i Norge, er det ikke det. På den annen side har Standard og Aron Dönnum gjort en avtale om at spilleren ønsker å fortsette fremgangen i Sclessin.

Raske, smidige og teknisk talentfulle, de som får en god start på sesongen med klubben sin (ni kamper, fem mål, tre assists) regnes som de beste spillerne i mesterskapet, som de er en av attraksjonene av. Dönnum, en spiller med karakter, presenterer profilen til «Detonator» men også en naturlig leder ettertraktet av Mbaye Leye i flere uker. En profil som minner om Anthony Knockaert, som var enstemmig da han ankom bredden av Meuse og som mangler sårt i dagens Liège-kjerne.

You may also like

Leave a Comment