Home » Arsenal benyttet sjansen og økte ledelsen

Arsenal benyttet sjansen og økte ledelsen

by Erlend Loe

Martin Odegaard scoret begge målene for Gunners i andre omgang.

Arsenal har vunnet 12 av sine 14 Premier League-kamper så langt denne sesongen, uavgjort én og tapt én (mot Manchester United). Spanias trener Mikel Artetas spillere vil gå inn i pausen fra konkurransen, som avsluttes på 2. juledag, med en ledelse på fem poeng på de forsvarende mesterne Manchester City.

Mesterne led et 2-1 tap av midtbanespiller Brentford.

Ivan Toney scoret to ganger for Citizens. Han scoret et mål verdt tre poeng i det åttende minuttet av stoppetiden og en sensasjonell seier. Den 26 år gamle engelskmannen har allerede scoret 10 mål denne sesongen, men har ikke blitt inkludert i 26-mannstroppen til VM i Qatar.

«Vi manglet ikke motivasjon fordi vi ønsket å gjøre oss selv og våre fans glade på slutten av runden. Vi visste hvem vi spilte mot, men vi visste også at Manchester City bare er mennesker og at folk gjør feil. I dag gjorde vi det. de gjør mer.» feil enn oss,» konkluderte Tony.

«Etter innledende diskusjoner med folk i klubben ser det ut til at dette sannsynligvis er den viktigste individuelle seieren i historien,» la trener Thomas Frank til.

Phil Foden fortsetter å imponere med spillet sitt. (Foto: Getty Images)

Det eneste målet for vertene, som gikk på sitt andre tap for sesongen, kom fra internasjonale Phil Foden like før pause.

«Vi kan ikke klage på resultatet, for det bedre laget vant. Vi startet dårlig og fant ikke riktig rytme før på slutten. Vi klarte ikke å takle de lange trekkene til våre konkurrenter heller», oppsummerte treneren til den beseirede Josep Guardiola.

Manchester-lagene fikk ikke hjelp av Erling Haaland, som spilte i start11-en etter å ha kommet seg etter en fotskade. Nordmannen er fortsatt toppscorer på tabellen med 18 mål.

PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment