Home » Art of rally testing på ONE fra jeuxvideo.com

Art of rally testing på ONE fra jeuxvideo.com

by Thure Lindhardt

Etter at Funselektor Labs forførte bilsimuleringsentusiaster med den helt spesielle Absolute Drift i 2015, kom de tilbake i fjor med et mye mer ambisiøst prosjekt: Art of Rally. I dag, i anledning lanseringen av racingspillet på konsoller og på Game Pass, fokuserer vi på Xbox One-versjonen av tittelen. Er det siste på grunn av de andre parentesene? Svar med en gang!

Testene av de forskjellige typene rally:

Med Art of Rally gir Funselektor Labs opp driftingverdenen for å være mer interessert i rallyet. Fra 1967 til 1996 og fra gruppe 2 til gruppe A tar racingspillet deg gjennom gullalderen til denne sportsdisiplinen og lar deg kjøre mange kjøretøyer som har skrevet historie: Alpine A110, Lancia Stratos, BMW M3, Audi Quattro, Subaru Impreza. .. ( Merk at Funselektor Labs ikke har lisensene, men vi kjenner igjen de forskjellige modellene).

WRC x MicroMachines: A Combi Gagnant!

«Klar ferdig gå !» Så snart vi har passert første gir er vi allerede på taket, på bunnen av en kløft … Til tross for det falske uttrykket fra MicroMachines – skylden for utsikten ovenfra – art of rally vender seg til simuleringens verden for å tilby fans av sjangeren realistiske opplevelser. Så ikke nøl med å bevege gasspedalen og sette på bremsen eller, i visse situasjoner, håndbremsen for å ta en bøy ordentlig. Men for å blåse stoppeklokkene må du lære deg kunsten å drive og gli gjennom kurvene på vakreste måte. Imidlertid kan denne sære og utfordrende spillingen, inspirert av både WRC 9 og Absolute Drift, utsette mange når du forstår hvordan det hele fungerer. En spasertur gjennom de seks mulige destinasjonene (Finland, Sardinia, Norge, Japan, Tyskland og Kenya) vil være en sann fornøyelse. Vær imidlertid oppmerksom på at det er umulig å holde seg på toppen av gevinstene dine …

I rallykunsten må spilleren lære å endre måten de spiller på hvis de vil bytte fra bakhjulsdrift til forhjulsdrift eller fra sportsbil til sedan og temme alle spillefelt. Hvis det å reise rundt i Finland viser seg å være (eller nesten) en tur i parken, vil du umiddelbart få større problemer med å reise rundt i Tyskland eller Japan. I Tyskland er det for eksempel hårnålssvinger som står i forgrunnen, mens man i Japan må drive konstant om man skal lande på første pall.

De forskjellige spillmodusene:

I rallykunsten er det flere spillmoduser for å holde alle fornøyde, og starter med Career-modusen, som spenner over tidene gjennom en rekke stevner. Tidsprøvemodus lar deg slå dine egne rekorder eller dine venners rekorder. Og til slutt lar utforskningsmodusen deg fritt streife rundt på de svingete veiene til de forskjellige destinasjonene for å teste ut spillets mange biler uten noe oppstyr. Vær også oppmerksom på at det er rundt femten små gjenstander spredt over nivåene i denne gratismodusen for de mest nysgjerrige. Det er opp til deg å samle dem alle for å låse opp nye lakkeringsjobber for favorittkjøretøyene dine.

Tour på Xbox One

art of rally: Tørr sammenbrudd for Xbox One-versjonenart of rally: Tørr sammenbrudd for Xbox One-versjonen

En forsinket versjon

Mens Art of Rally ser bra ut på PC og ser bra ut på Xbox Series X (klikk her for mer informasjon), gjør det dessverre ikke det på gamle generasjons konsoller. På Xbox One og til og med Xbox One X er rallykunst ganske enkelt blek. Det kunstneriske aspektet ved programvaren er fullstendig forlatt for å gjøre plass til en verden ødelagt av allestedsnærværende klipping, siklende og glitrende skygger og øde og frastøtende vidder i lav poly. Med andre ord, av rallykunsten er det bare rally som gjenstår. For å gi deg et konkret eksempel, tilbyr vi deg en liten sammenligning i bildene nedenfor:

Venstre til høyre: Xbox One X, Xbox Series X, PC (Ultra)

art of rally: Tørr sammenbrudd for Xbox One-versjonenart of rally: Tørr sammenbrudd for Xbox One-versjonenart of rally: Tørr sammenbrudd for Xbox One-versjonen

Det er vanskelig å forstå hvorfor Funselektor bestemte seg for å ofre så mange – Microsofts maskin kan gjøre mye mer – spesielt siden den ikke helt unngår disse mikrofrysene og de få nedgangene som finnes på andre versjoner av spillet, Selv om rallykunsten fortsatt er like effektiv med tanke på kjøreteknikk, svekker disse (for) mange innrømmelsene i stor grad kjøregleden i søla. Av denne grunn anbefaler vi å vende deg til Xbox Series X- eller PC-versjonene hvis du ønsker å få mest mulig ut av spillopplevelsen.

Punkter festninger

  • Effektiv kjøring
  • Biler med ulik oppførsel
  • Seks mål for 72 arrangementer (inkludert andre halvdel av sesongen)
  • Vær som påvirker kjøringen
  • Vellykket arbeid med musikk og lyddesign

Svake punkter

  • En Xbox One-versjon som teknisk og grafisk er langt unna
  • Mikrofrost som kan påvirke løpets gang
  • Kretser altfor like
  • Vanskelig spill å lære

Dessverre, mens Art of Rally appellerer på PC og Xbox Series X, er ikke dette tilfellet på denne Xbox One-versjonen. Mot alle odds, mellom allestedsnærværende klipping og skjemmende teksturer, er tittelen langt fra å yte Microsoft-konsollen rettferdighet. Heldigvis beholder drivdelen sine kvaliteter.

Hva leserne sier

Del tankene dine om spillet!

Profilen til JeromeJoffard, Jeuxvideo.com

Av Jerome Joffard, Skriv til jeuxvideo.com

MPTwitter

You may also like

Leave a Comment