Home » Assassin’s Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten

Assassin’s Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten

by Thure Lindhardt

Spillnyheter Assassin’s Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten

Siden Assassin’s Creed Origins har Ubisoft integrert en Discovery Tour-modus i de lisensierte spillene, som du interaktivt kan finne ut mer om perioden som dekkes. Litt mindre enn et år etter utgivelsen vil Assassin’s Creed Valhalla få samme modus.

Begrunnet Vikingtid, Le Discovery Tour d’Assassin’s Creed Valhalla vil være tilgjengelig fra 19. oktober. Som vanlig vil det bli tilbudt eierne av spillet, men for første gang også mulig å kjøpe den separat tidlig i 2022. Det vil koste € 19,99, og det vil finne sted på Ubisoft Connect, Epic Games Store, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Stadia og Amazon Luna. For å skape denne nye interaktive opplevelsen, Ubisoft erklærer å være omgitt av historikere og eksperter, men også ved siden av mange partnere.

Denne ikke-voldelige og interaktive læringsopplevelsen ble utviklet i nært samarbeid med et team av historikere og arkeologer og er et skikkelig dykk inn i vikingverdenen i Norge og England på 900-tallet. Discovery Tour: Viking Age setter historiefortelling og historiefortelling i sentrum av spillopplevelsen, og lar spillere gli inn i rollen som datidens vikinger og angelsaksiske karakterer og leve historiene deres, store og små. I løpet av dette uforglemmelige eventyret kan du også samhandle med miljøet og beboerne og oppdage mange historiske detaljer og anekdoter om tid.

Assassin's Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten

Vi finner spesielt blant disse partnerne Hampshire Cultural Trust, som administrerer 23 museer Samle 2,5 millioner gjenstander. Denne hovedpartneren er ledsaget av Britishi Library, fotobyrået til møtet mellom nasjonalmuseene og Grand Palais, York Archaeological Trust, National Museum of Denmark og Preston Park Museum & Grounds. Sammen gjør de Ubisoft mulig Tilgang til en rekke samlinger og mange forskere dekke de forskjellige aspektene ved livet til mennene i nord: geografi, våpen, rustning, landbruk, kampteknikker, hverdagsliv, ingeniørkunst eller til og med arkeologiske levninger.

For eksempel organiserer HCT en utstilling dedikert til Winchester, inkludert et besøk til Representasjon av byen i Walhalla. Preston Park Museum tilbyr på sin side tidlig i 2022 «En spesiell turnerende vikingutstilling som organiserer arrangementer som inkluderer Discovery Tour: Viking Age.»

Assassin's Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten Assassin's Creed Valhalla: Discovery Tour Education-modus mens du er på farten

Om Assassin’s Creed Valhalla

Kjøp Assassin’s Creed Valhalla på Amazon

Denne siden inneholder tilknyttede lenker til spesifikke produkter som JV har valgt for deg. Ethvert kjøp du gjør ved å klikke på en av disse koblingene vil ikke koste deg mer, men e-forhandleren betaler oss en provisjon.
Finne ut mer.

Profilen til MalloDelic, Jeuxvideo.com

Av MalloDelic, Skriv til jeuxvideo.com

MP

You may also like

Leave a Comment