Home » Assassin’s Creed Valhalla retter seg mot nytt innhold, Tombs of the Fallen

Assassin’s Creed Valhalla retter seg mot nytt innhold, Tombs of the Fallen

by Thure Lindhardt

Vikingtiden er ikke over ennå. Etter utgivelsen av gratisutvidelsen Discovery Tour: Viking Age, det pedagogiske innholdet i Assassin’s Creed Valhalla, forbereder Ubisoft et andre år med eventyr for Eivor. Det er en ny bekreftet DLC-historie, men trofeene indikerte eksistensen av nytt innhold: dette er The Tombs of the Fallen, som rapportert av Access the Animus på Twitter.

Dette indikerer ingen fremtidig utvidelse, men snarere en eller annen type innhold som må fullføres ettersom trofeene bekrefter at å utforske en av disse gravene vil gi deg en (Spelunker), mens å fullføre tre vil gi deg en (Spelunker) mottatt. vil få en annen (kryptolog).

En fremtidig viking

Ubisofts siste innsikt kommer fra deres økonomiske rapport for andre kvartal 2021, der de ikke bare gratulerte seg selv med suksessen, men også introduserte sin intensjon om å utvikle flere historier i Assassin’s Creed Valhallas verden.

«Vi planlegger å bringe flott nytt innhold til Assassin’s Creed Valhalla i det andre året, spesielt i andre halvdel av dette regnskapsåret,» kommenterte de. I løpet av dette året ga utviklerne ut både gratis og betalt innhold, som oppdateringer, midlertidige hendelser eller utvidelsene Wrath of the Druids og The Siege of Paris.

Assassin’s Creed Valhalla tar spilleren tilbake til det 9. århundre e.Kr., en tid da Ordenen allerede ble grunnlagt. Eivor er et av medlemmene av Raven-klanen som blir tvunget til å forlate hjemlandet Norge for å finne et nytt hjem i England. Der vil han inngå allianser og kjempe mot konger og tronarvinger mens han bruker diplomati for å nå sine mål.

Videospillet er tilgjengelig på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC og Google Stadia.

Opprinnelse | Tilgang til L’Aanimus, VGC

  • Assassin’s Creed Valhalla – Limited Edition – Versjon PS5 inkludert

    Skriv din egen vikingsaga. Et instinktivt kampsystem. En åpen verden i den mørke middelalderen. Utfør episke raid og utvid kolonien din

  • The Art of Assassin’s Creed Valhalla – Offisiell kunstbok

You may also like

Leave a Comment