Home » Assassin’s Creed Valhalla : The Discovery Tour Viking Age tilgjengelig | Xbox One

Assassin’s Creed Valhalla : The Discovery Tour Viking Age tilgjengelig | Xbox One

by Thure Lindhardt

Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour er endelig tilgjengelig for den største gleden for historieelskere som ønsker å fordype seg i Bretagne fra 900-tallet. Denne vellykkede formelen, som har vært tilstede siden Origins, har utviklet seg til å tilby oss en mer vellykket versjon enn noen gang, som kan spilles i dag.

«Like underholdende som et videospill og like lærerikt som et læringsverktøy»

Dette er hvordan Ubisoft Montreal-teamene beskriver denne vikingtidens oppdagelsestur. Denne modusen er utviklet med hjelp av historikere og arkeologer, og har som mål å være mer oppslukende enn noen gang og gi spillerne enda mer frihet sammenlignet med de guidede og manusbaserte omvisningene i Origins og Odyssey. Faktisk vil spillere kunne kontrollere forskjellige karakterer, fra bønder til edle krigere, og oppdage deres liv og historier i Bretagne i høymiddelalderen. Storbritannia og Norge vil være fritt tilgjengelig i eventyret.

«Vår nye tilnærming setter spillere i sentrum av en unik interaktiv opplevelse, der de ser historien i bevegelse gjennom øynene til datidens menn og kvinner. Vi designet denne Discovery Tour: Viking Age for å være både en morsom videospillopplevelse og et effektivt læringsverktøy. »

Discovery Tour Viking Age er gratis for alle Assassin’s Creed Valhalla-eiere og også uavhengig av spillet for €19,99 på Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Epic Games Store, Stadia, Amazon Luna og Ubisoft Connect.

You may also like

Leave a Comment