Home » ATP-finale: Hubert Hurkacz – Daniil Medvedev. TV-sending og nettstrøm

ATP-finale: Hubert Hurkacz – Daniil Medvedev. TV-sending og nettstrøm

by Thure Lindhardt

24-åringen fra Wroclaw har vært i Torino i flere dager og legger ikke skjul på forventningene til starten av Masters-turneringen på slutten av sesongen. – Hallen og omgivelsene er fantastiske. Jeg liker organisasjonen. Det er definitivt en annerledes opplevelse enn noen annen turnering. Jeg føler meg veldig komfortabel her. De beste spillerne i verden skal spille i Torino i år. Å opptre i ATP-finalen er noe fantastisk. Jeg er veldig spent. Det er en veldig liten gruppe spillere her og stemningen er stor, sa Hurkacz under pressekonferansen fredag.

Med trekningen torsdag ble den sjuende spilleren plassert i den røde gruppen sammen med den forsvarende mesteren Medvedev (2.), tyskeren Alexander Zverev (3.) og italieneren Matteo Berrettini (6.). I et intervju med journalister anslo Zverev at det var vanskeligere å bli forfremmet i denne gruppen enn i gruppen til De Grønne, som inkluderer: serberen Novak Djokovic (1.), grekeren Stefanos Tsitsipas (4.), russiske Andrey Rublov (5. ). .) og nordmannen Casper Ruud (8.). – Det er to grupper og jeg synes begge er veldig vanskelige. Vi snakker tross alt om sesongens åtte beste spillere. Kanskje er nivået vårt faktisk mer likt mellom individuelle spillere, men vi får se – påpekte polakken.

Ved starten søndag ettermiddag skal han spille mot Medvedev, som han uventet beseiret i fem sett i 1/8-finalen i Wimbledon i juli. Den 25 år gamle tennisspilleren fra Moskva, som vant US Open i september, ga ham tilbake i august i kvartfinalen i ATP-turneringen i Toronto. Det var imidlertid ikke lett for ham – han vant tre kamper, som begge endte i tie-break.

– Vi kjenner hverandre godt med Danmark og kampene våre er vanligvis veldig tette. Selvfølgelig skal jeg gjøre mitt beste. Han kan virkelig spille utrolig. Måten han «trekker ut» alle disse ballene gjør ham til en ukomfortabel motstander. Dette er også grunnene til at han vant US Open denne sesongen og er så høyt klassifisert – polakken, som endte på niende plass på denne rangeringen, gratulerte verdens nummer to.

Den 24 år gamle polakken har vunnet tre ATP-turneringer denne sesongen: i Delray Beach, Miami og Metz. I tillegg hadde han en forventet Grand Slam-seier det året da han nådde semifinalen i Wimbledon. I begynnelsen av november ble han forfremmet til topp fire på det prestisjetunge innendørsarrangementet ATP Masters 1000 i Paris.

« På begynnelsen av året tenkte jeg egentlig ikke på å kvalifisere meg til ATP-finalen, og det var ikke målet mitt på den tiden. Etter å ha vunnet tittelen i Miami, rykket jeg opp på «Race to Turin»-rankingen og begynte å tenke at jeg kunne ha en sjanse til å avansere. Da begynte jeg å fokusere mer på det, husket han.

En av de utenlandske journalistene påpekte at Hurkacz kan være den siste tennisspilleren som Roger Federer konkurrerer med på profesjonelt nivå. Den 40 år gamle sveitseren, som hadde slitt med helseproblemer de siste årene, avsluttet denne sesongen for tidlig etter å ha beseiret en polak i Wimbledon-kvartfinalen.

– Forhåpentligvis ikke. Jeg håper Roger kommer tilbake og fortsetter å spille. Han er en fantastisk spiller. Jeg håper at han nå vil nyte pausen fra tennis og tiden med familien, han vil komme seg og komme tilbake – understreket Wroclaw.

Før det presenterte polakken seg som en mester i det individuelle for 45 år siden. Wojciech Fibak kom til finalen i Houston i 1976, der han tapte en fem-setts duell med spanjolen Manuel Orantes.

Overføring av spillet Hurkacz – Miedwiediew til Polsat Sport Extra og Polsat Box Go. Starter klokken 14.00.

Spillet er innledet av et studio i Polsat Sport. Jerzy Mielewskis gjester er Marcin Matkowski, Radosław Szymanik og Krzysztof Rawa samt våre kommentatorer Tomasz Lorek og Dawid Olejniczak. Starter kl 12:30.

MC, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment