Home » ATP i Montreal: Hubert Hurkacz – Casper Ruud. TV-sending og nettstrøm

ATP i Montreal: Hubert Hurkacz – Casper Ruud. TV-sending og nettstrøm

by Erlend Loe

I kvartfinalen i ATP Masters 1000-turneringen på hard court i Montreal beseiret Norges Casper Ruud kanadiske Felix Auger-Aliassime 6-1, 6-2. I semifinalen møter han Hubert Hurkacz fra Polen. Overføring av spillet Hubert Hurkacz – Casper Ruud i Polsat Sport og Polsat Box Go. Starter kl 21:00.

Den polske tennisspilleren har tidligere beseiret årets Wimbledon-finalist, australske Nick Kyrgios, 7-6 (7-4), 6-7 (5-7), 6-1.

SE OGSÅ: ATP i Montreal: Hubert Hurkacz og Jan Zieliński i double semifinale!

– Nick har spilt fantastisk tennis de siste ukene, så det var en glede å spille mot ham. Jeg håper fansen likte spillet også. Til slutt er jeg fornøyd med resultatet – sa Wrocław etter den 10. ATP-rangeringen.

– Jeg startet kampen veldig bra. Nick ser ut til å ha fått en mindre skade som kunne ha svekket serven hans. I det øyeblikket vi begge var snille mot det elementet, gjorde de få prosentene en forskjell – la polakken til.

Nordmannen er den syvende ATP-tennisspilleren på verdensrankingen og den høyest seedede spilleren fra Montreal-turneringen som fortsatt er i kampen. Hurkacz har kun spilt med ham én gang så langt – i mai i åttendedelsfinalen i årets French Open var han 2:6, 3:6, 6:3, 3:6. Ruud kom senere til finalen, karrierens første Grand Slam, men tapte for Rafael Nadal.

I år har den norske tennisspilleren allerede vunnet tre turneringer, alle på grusbaner – i Buenos Aires, Genève og Gstaad. På harde baner tok han seg til finalen i Miami i år og for et år siden vant han konkurransen i San Diego.

– Det var en av de jevne dagene og heldigvis var det min. Jeg hadde en vanskelig start. Rivalen knuste meg i det første spillet, men jeg klarte å snu konkurransen. Jeg traff de riktige stedene, gjorde bevegelsene jeg trengte å gjøre, og utvidet utvekslingen. Det var planen for denne kampen og det fungerte bra, innrømmet Ruud etter møte med kanadieren.

Den nåværende topp polske tennisspilleren er den eneste gjenværende konkurransespilleren i Montreal som har vunnet en Masters 1000-turnering. I 2021 vant han en turnering i Miami, også spilt på harde baner.

Overføring av spillet Hubert Hurkacz – Casper Ruud i Polsat Sport og Polsat Box Go. Starter kl 21:00.

Yu, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment