Home » ATP i Paris. Hubert Hurkacz – Francisco Cerundolo. Live rapportering og resultater

ATP i Paris. Hubert Hurkacz – Francisco Cerundolo. Live rapportering og resultater

by Catherine Monroe

Hubert Hurkacz kjemper tappert om en plass i ATP Finals-turneringen i Torino. Onsdag beseiret polakken Bautiste Aguta og møter Argentinas Francisco Cerundolo i kvartfinalen i turneringen. Live dekning og resultat av kampen Hubert Hurkacz – Francisco Cerundolo på Polsatsport.pl.

For Hubert Hurkacz er konkurransen i Paris mer enn bare en tusendel. Polakken kjemper stadig om en plass i siste runde i Torino og er svært nær de åtte beste. Resultatene oppnådd av den beste polske tennisspilleren i den franske hovedstaden er oppmuntrende.

SE OGSÅ: «Det er ment å være en organisasjon av kvinnelige spillere, men vi har ingenting å si.» Świątek møter WTA

Onsdag tok Hurkacz imot Roberto Bautisto-Agut. Gjennom hele kampen så spanjolen faktisk på hva polakken gjorde i serviceboksen. Wroclaw-spilleren sendte 19 ess mot motstanderen. Det er nesten 18 flere enn konkurrenten. Polakken har oppnådd nesten alt på Paris-banen. En utmerket serve, en presis retur og en langskuddkombinasjon fikk Bautisa-Agut til å kaste racketen inn på banen i starten av det andre settet.

Til slutt nådde polakken 16-delsfinalen etter mindre enn en time med ulik kamp. Han vil kjempe om kvartfinalen i Paris-magasinet «Hubi» mot Francisco Cerundolo. Argentineren beseiret Casper Ruud for tredje gang i karrieren. Nordmannen var den første som hadde settpunktet, men tapte begge kampene og 25-åringen fra Buenos Aires blir polakkens rival i kampen om en plass i neste runde.

For et drøyt år siden konkurrerte begge spillerne på hard court i Astana. I denne kampen beseiret polakken motstanderen i to sett. Hvordan blir det i dag?

Live dekning og resultat av kampen Hubert Hurkacz – Francisco Cerundolo på Polsatsport.pl. Start ikke før kl 14.00.

KP, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment