Home » Åtte mål! Det vanvittige løpet av Premier League-treffet

Åtte mål! Det vanvittige løpet av Premier League-treffet

by Erlend Loe

Chelsea spilte uavgjort 4-4 hjemme mot Manchester City i den mest interessante kampen i 12. runde av den engelske Premier League.

Chelsea spilte uavgjort 4-4 hjemme mot Manchester City i den mest interessante kampen i 12. runde av den engelske Premier League. De forsvarende mesterne registrerte sin første uavgjorte kamp for sesongen, men er fortsatt øverst på tabellen.

Kampen var full av vendinger. På slutten av første omgang ledet Chelsea, som hadde vært ganske middelmådig denne sesongen, til og med 2-1, men «Citizens» var nærmere seier. To mål ble scoret av nordmannen Erling Haaland, som leder toppscorerlisten med 13 mål, og ett hver av sveitseren Manuel Akanji og spanjolen Rodri.

Chelseas målscorere var: Brasilianeren Thiago Silva, Raheem Sterling, senegaleseren Nicolas Jackson og Cole Palmer. Sistnevnte, en tidligere Manchester City-spiller, scoret vinnermålet på straffe i det femte minuttet av pausetid.

Manchester City har en poengledelse over Liverpool og Arsenal på tabellen. De røde slo Brentford 3-0 hjemme (to mål fra Mohamed Salah) og lørdag slo Gunners Burnley 3-1 i London.

To poeng bak City er ligaleder Tottenham Hotspur, som er andpusten etter en flott start på sesongen. Lørdag led Roosters sitt andre tap på rad, og tapte 2-1 borte mot Wolverhampton.

BS, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment